Onze nieuwe collega

Beste internetbezoekers, cliënten en oud cliënten van Hooghuys Vastgoed BV,

Via deze weg wil ik mezelf graag aan u voorstellen. Ik ben Sivar Pollmann en ben momenteel bezig met mijn universitaire studie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Mijn interesses gaan al jarenlang uit naar de vastgoedmarkt in Europa, met name Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje.

Bij Hooghuys Vastgoed BV heb ik de kans gekregen om mijn kennis en kunde omtrent de vastgoedmarkt in deze sector toe te passen. Ik ben jong en gedreven en kan niet wachten om nieuwe projecten binnen te halen, zowel in Nederland, België en Spanje, maar ook om acquisitie binnen Hooghuys Vastgoed BV tot uitvoering te brengen met als resultaat Hooghuys Vastgoed BV naar een nog hoger imperium te brengen.

Indien u behoefte heeft in een kennismaking of als u direct een afspraak wilt inplannen voor de verkoop van uw registergoed ben ik 24/7 bereikbaar op +31 6 12 99 95 09. U kunt ook ten allen tijden een Whatsapp bericht versturen. Wij zullen dan spoedig uw vraag beantwoorden.

Vanwege de succesvolle verkopen van de afgelopen weken vragen wij met
SPOED NIEUWE VERKOOPOPDRACHTEN VOOR:

– WOONHUIZEN
– VILLA’S
– BUNGALOWS
– APPARTEMENTEN
– BEDRIJFSRUIMTEN
– HORECAPANDEN
– GRONDSTUKKEN¬
– RECREATIEWONINGEN

Hoop op een spoedige en jarenlange succesvolle samenwerking!