verhuurd

Alvarezlaan 14 Terneuzen

BUITENKANSJE

ALVAREZLAAN 14 TERNEUZEN

Per 1 augustus 2021 is hierbij over te nemen een lunchroom / broodjeszaak.

Het betreft hier een gezellig ingerichte broodjeszaak met zeer gunstige openingstijden.

Indien u dit wenst van 09.00 tot 18.00 uur. Dus een echte dag zaak.

Uitbreiding naar weekend en avonduren is natuurlijk uw eigen keuze.

 

Het is gelegen omringd met allerlei bekende Nederlandse winkelketens in het winkelcentrum Zuidpolder. Met vrije parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Gelegen in een overdekte passage. Met eigen terras.

 

Het betreft hier een gezellig ingericht horecabedrijf, welke door privé omstandigheden nu vrij op de markt komt.

 

GLOBALE INDELING

 

deze zaak is voorzien van keuken, magazijn, toiletten en achteringang voor de bevoorrading. Het pand staat op 105m² eigen grond.
VVO betreft 94m².

 

 

OPTIES TOT OVERNAME:

  1. Overname van de thans aanwezige inventaris.

Koopprijs hiervan is € 35.000,-.

Deze inventaris is gedeeltelijk te financieren bij de huidige eigenaar.

U dient minimaal € 15.000,- eigen geld in te brengen.

De overige € 20.000,- worden u renteloos aangeboden en dient u in 3 jaar tijd af te betalen, in maandelijkse termijnen van € 555,55.

Er is over dit bedrag geen rente verschuldigd indien u zich maandelijks stipt aan de betalingsverplichting houd. Indien u zich niet stipt aan de betalingsregeling houd wordt er wel rente in rekening gebracht te weten 6% op jaar basis.

De inventaris blijft als onderpand bij de eigenaar van het pand tot dat u het laatste termijn voldaan heeft. Of op het moment dat u de inventaris in zijn geheel voldoet. Dan draagt de eigenaar de inventaris aan u over.

 

 

  1. Het horecapand is te huur voor een huurperiode van 5 jaar + 5 optie jaren. De huurprijs bedraagt € 1.650,- per maand + € 175,- bijdrage VVE.

3 maanden waarborgsom vereist.

 

 

  1. Indien u de voorkeur geeft om het horecapand te kopen, behoort dit ook tot de mogelijkheden. De koopprijs hiervan is € 185.000,- k.k.

U heeft dan wel de verplichting om de inventaris zoals bij punt 1 beschreven staat over te nemen. Dan geld indien gewenst eveneens de deelbetaling zoals hierboven bij punt 1 is weergegeven.

 

 

Kortom een zeer reële kans om tegen ja daadwerkelijk lage investeringskosten uw eigen horecabedrijf te beginnen.

Op een erkent punt en looppassage van drukbezocht winkelcentrum te Terneuzen. Wij garanderen u dat bij de juiste ondernemer zakelijksucces verzekerd is.

Ja u kunt nu instappen, uw eigenzaak beginnen met slechts € 15.000,- aanvangskapitaal.

Alle andere opties zijn bespreekbaar.

 

De foto’s die wij bijsluiten zijn sekt en alleen om u de eerste indruk te geven.

Daarom bevelen wij u een bezichtiging meer dan aan.

 

Als u bovenstaande een uitdaging vind, grijp dan nu de telefoon 06 – 53 309 221.

Zodat een van onze registermakelaars u zal begeleiden voor een uitgebreide bezichtiging. Maar haast u om teleurstelling te voorkomen.

 

INRUIL VAN UW EIGEN ONROEREND GOED BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN MITS DE KOOPPRIJS REËEL GESTELD WORDT.

 

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.