verkocht onder voorbehoud

Aquamarijnhof 122 Breda

AQUAMARIJNHOF 122 BREDA

 

Startende kopers, koopjesjagers, beleggers opgelet.

Nu in Breda je eigen betaalbare appartement kopen met een veel lagere woonlast dan elders vergelijkbaar huren.

 

Te koop in een kleinschalig appartementencomplex met groene omgeving.

3 kamer appartement met balkons aan voor- en achterzijde. op de 1e woonlaag gelegen, eigen afgesloten berging en centrale fietsenberging in de onderbouw.

 

Vraagprijs                    :        €    219.500,= k.k.

 

Aanvaarding                 :        In overleg

 

Bouwjaar                      :        Circa 1957

 

 

Globale Indeling:

 

BEGANE GROND:

Centrale entree met trappenhuis naar het op de 1e woonlaag gelegen appartement, brievenbussen en trap naar de eigen afgesloten berging en

centrale fietsenberging in de onderbouw.

 

 

INDELING APPARTEMENT:

 

HAL/GANG:

L-vormige gang voorzien van centrale deuropener, tevens bevind zich hier de meterkast.

Vanuit de gang heeft u toegang tot de kleine slaapkamer aan de voorzijde, de woonkamer, grote slaapkamer achterzijde, de doucheruimte, de toiletruimte en de keuken.

De gang is voorzien van een laminaatvloer. Wanden tot circa 130mtr hoog voorzien van lambrisering daarboven stucwerk. Plafond is voorzien van stucwerk.

 

 

METERKAST:

De meterkast is voorzien van de opstelling van de gas- en elektrameter met 4 groepen.

 

 

TOILETRUIMTE:

De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet met hoog hangend reservoir en een fonteintje.

 

 

WOONKAMER:

De woonkamer is voorzien van een in wit uitgevoerde schouw met moderne gashaard, vaste kast, openslaande deuren naar zongunstig gelegen balkon aan de voorzijde met vrij uitzicht. Tevens is de woonkamer voorzien van een rolluik. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden is voorzien van stucwerk, het plafond is voorzien van stucwerk.

 

 

KEUKEN:

De aan de achterzijde gelegen keuken is voorzien van een eenvoudig wit keukenblok voorzien van 2 bovenkasten, 3 onderkasten, grote kast met de opstelling van de lease combiketel (momenteel alleen t.b.v. warm water) en apparatuur te weten 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. Tevens is de keuken voorzien van laminaatvloer, licht kunststof wanden met daarboven stucwerk, stucwerkplafond en deur naar balkon met zicht op plantsoen en binnenterrein.

 

 

SLAAPKAMER 1:

Deze kleine slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een laminaatvloer, stucwerkplafond en een vaste kast en rolluik.

 

 

SLAAPKAMER 2:

Deze grote slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, voorzien van een laminaatvloer, stucwerkplafond.

 

 

BADKAMER:

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche op afschot en een wastafel met spiegel, planchet en inbouwspots.

 

 

ALGEMEEN:

  • De ruime in de onderbouw gelegen afgesloten berging is voorzien van een raam en aansluiting elektra. Tevens in de onderbouw een grote centrale fietsenberging.
  • Het appartementengebouw is centraal gelegen nabij het Koolwijkpark, scholen, Avans, winkelcentrum, in- en uitvalswegen, sportfaciliteiten enz.
  • Het appartement is vrij gelegen aan plantsoen aan de voorzijde.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid voor en nabij de woning.

 

 

Het betreft hier een fraai afgewerkt en zeer betaalbaar appartement in een zeer gewilde woonomgeving. Zowel geschikt voor startende kopers als voor beleggers. Gezien de koopprijs is kopen nog altijd beter dan huren.

Alleen een bezichtiging kan u de juiste indruk geven.

Haast u met het maken van een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

 

 

FOTO’S

Tijdens het vervaardigen van deze brochure zijn foto’s en plattegronden nog niet compleet.

Maar het te koop bord hangt er nu een uur en de eerste geïnteresseerde hebben zich al gemeld.

ik kan u dus niet garanderen dat deze brochure nog verder afgewerkt word.

met deze brochure heeft u in ieder geval de eerste indruk.

wij raden u een bezichtiging meer dan aan.

maak vrijblijvend een afspraak.

 

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.