Bongaardstraat 1E & Hoofdstraat 392 – 394 – 396A t/m 396E Hoensbroek

TE KOOP: ONTWIKKELINGSOBJECT

Projectontwikkelaars, koopjesjagers, beleggers, absoluut een winstpakker voor u: Het koopje van Hoensbroek! Het betreft hier een perceel grond van circa 1175 m2 met opstal. In het verleden is hier een bouwvergunning afgegeven op het perceel aan de Hoofdstraat, van 5 grondgebonden woningen. Het is zeker niet uitgesloten dat aan de achterzijde aan de Bongaardstraat in elk geval de mogelijkheid bestaat om eveneens 5 grondgebonden woningen, en/of garageboxen te bouwen. Absoluut een uitdaging voor iedere ondernemer om hier te ontwikkelen! Informeer rustig vooraf bij de gemeente, maar bij de juiste ondernemen, bouwer, projectontwikkelaar of koopjesjager is zakelijk succes verzekerd, gezien de werkelijk zeer interessante vaste koopprijs. Deze bedraagt namelijk € 359.000,- k.k. Dit object wordt vrijblijvend te koop aangeboden, en gezien de zeer interessante koopprijs raden wij u een snelle reactie aan omdat er maar één de koper kan zijn, en wij niet het type kantoor zijn die kopers tegen elkaar uit willen spelen om een hogere opbrengst te realiseren. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maar gelukzoekers die een koopakte willen maken met allerlei ontbindende voorwaarden, daar zitten wij helaas niet op te wachten. Wij doen graag snel zaken met een koper die vooraf onderzoek gedaan heeft, en die bij de bel kan. Dus niet met allerlei ontbindingen voor het verkrijgen van geldleningen, vergunningen, enz. De koopprijs is gebaseerd op een snelle verkoop, dus grijp uw kans. Voor alle informatie kunt u ook bellen met 06 – 53 30 92 21, of via e-mailadres mail@dietweehertoghen.nl

 

GLOBALE INDELING

 

INDELING HALFVRIJSTAANDE WONING

Hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken.

Via woonkamer opgang naar de eerste verdieping.

Vanaf de overloop op de verdieping doorgang naar 3 slaapkamers en een badkamer.

M.b.v. vaste trap toegang tot de zolder met mogelijkheid tot vierde slaapkamer en opstelplaats CV en witgoed.

 

INDELING TUSSENWONING

Hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken.

Via woonkamer opgang naar de eerste verdieping.

Vanaf de overloop op de verdieping doorgang naar 3 slaapkamers en een badkamer.

M.b.v. vaste trap toegang tot de zolder met mogelijkheid tot vierde slaapkamer en opstelplaats CV en witgoed.

 

BIJZONDERHEDEN

Het geheel is gelegen in Hoensbroek met een gevarieerd detailhandelsaanbod omvattende zowel lokaal als landelijk opperende ketens en gezellige horeca.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Albert Heijn, Hendriks Bloemen, Intertoys, The Read Shop, Scapino en Kruidvat.

 

Hoensbroek is één van de dorpskernen van de gemeente Heerlen en telt bijna 20.000 inwoners (Heerlen ca. 87.000 inwoners).

Het centrum van Hoensbroek is goed bereikbaar, de autosnelweg A76 is slechts enkele autominuten verwijdert, alsmede de aansluiting op de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg, welke de parkstadgemeenten met elkaar verbindt.

 

Hoensbroek is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners.

Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum.