verkocht onder voorbehoud

Dorpsstraat 25 Afferden

DORPSSTRAAT 25 AFFERDEN

Te koop royaal vrijstaand herenhuis met grote tuin, inpandige garage en 3 vrijstaande garages waarvan er van twee 1 is gemaakt.

Gunstige ligging in dorpscentrum. A77 en A73 op 5 autominuten.
Het pand biedt veel mogelijkheden gezien de royale inhoud.

De bijgebouwen zijn ideaal voor de hobbyist.
Betreft een op te knappen woning..

 

Vraagprijs                     :        €    275.000,= k.k.

 

Aanvaarding                 :        In overleg

 

Perceeloppervlakte     :        13 are en 83 c.a.

 

Globale Indeling:

KELDER:

Ruime provisieruimte.

 

BEGANE GROND

Entree/hal;

Royale woonkamer;

Kantoor/slaapkamer;

Dichte woonkeuken met eenvoudige opstelling;

Bijkeuken / stookruimte (geen cv-ketel aanwezig);

Badkamer met ligbad, douche en toilet (voorzien van vloerverwarming).

EERSTE VERDIEPING:

Overloop;

Toilet;

4 riante slaapkamers.

TWEEDE VERDIEPING:

Via vlizotrap te bereiken bergzolder (kamers realiseerbaar).

BIJZONDERHEDEN:

Bouwjaar: 1960;

Perceel: 1383 m²;

Inhoud woning: circa 859 m³.
Oude waterput aanwezig maar de locatie is onbekend.
De erfgrens wijkt feitelijk iets af van de kadastrale grens, gebouw van de linkerburen staat mogelijk iets op het onderhavig perceel.

ARTIKELEN WELKE WIJ IN DE KOOPAKTE ZULLEN OPNEMEN:

Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’.

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 69 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Het is koper bekend dat het verkochte niet is voorzien van een cv-ketel.

 

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.