Esperenkamp 34 Eindhoven

ESPERENKAMP 34 EINDHOVEN

Uniek zeldzaam exclusief object. Absoluut de enige optimale zéér interessant geprijsde ruime loftwoning in Eindhoven, mogelijk wel van heel Nederland. Zéér verrassend alleen een bezichtiging kan u de juiste indruk geven.

http://www.sbs6.nl/programmas/huizenjacht/videos/seizoen-0/aflevering-235/bijzonder-wonen-235-eindhoven

Te koop zéér bijzonder object, zijnde een Loft woning met duizend en één mogelijkheden. Ontworpen door een Internationaal bekendstaande architect dhr. Erik van der Stoep. Ondermeer door de zéér exclusieve bouwstijl en geweldige leefruimte met diverse onvoorspelbare details en onder grote belangstelling van de TU-studenten te Eindhoven gevolgde bouwprocédé is deze kunstenaarswoning bij zéér veel mensen geliefd en bekend.

Vraagprijs : € 369.500,= k.k.

Aanvaarding : Spoedig

Perceeloppervlakte : 4 are en 79 c.a.

Totale inhoud : Circa 600 m³

Bouwjaar : circa 1991

GLOBALE INDELING:

BEGANE GROND

WOONKAMER:
Sfeervolle royale living waar op een zéér bijzondere wijze scheidingswanden zijn gerealiseerd. Aan de woonkamer bevinden zich een ruim slaapvertrek en een separate atelierruimte/kantoorruimte.

KEUKEN:
Afgesloten keuken met eenvoudig aanrechtblok met losse vaatwasmachine en een aansluiting voor de wasmachine.

TECHNISCHERUIMTE:
Hier bevindt zich een separate CV-ruimte met een Nefit CV ketel.

EERSTE VERDIEPING:
via een open stalentrap komt u op de verbindingvloer naar de eerste etage. Vanaf de eerste etage kunt u via de speelse vide optimaal visueel contact houden met de begane grond. Op deze eerste verdieping bevinden zich nog 3 slaapkamers en een badkamer met een ligbad, een aansluiting voor de douche en een tweede toilet, eveneens beschikt de woning op de eerste verdieping over voldoende werk of hobby ruimte.

BIJZONDERHEDEN:
– De woning is voorzien van een optimaal isolatiepakket en een luchtventilatiesysteem,
– Nieuwe cv ketel in november 2011,
– De verwarming is onder andere verwerkt in de stalenbuizenconstructie,
– Het betreft hier werkelijk een uniek object met uitbreidingsmogelijkheden,
– Deze vrijstaande woning wordt u aangeboden voor de prijs van een 2 onder 1 kap woning.

U hoeft zich als koper niet te houden aan de huidige indeling, gezien de losse penanten is het vergroten of verkleinen van nagenoeg alle ruimtes in een handomdraai te voltooien. De woning is zodanig op het perceel gebouwd dat u een optimale privacy geniet van de woonsfeer alsmede van uw tuin en terras. De woning is voorzien van een berging en er bestaat een mogelijkheid tot het bouwen van extra kantoorruimte en/of grote garage, waar nu op eigen perceel gelegenheid tot parkeren is.

KORTOM WONEN OP NIVEAU IN EEN LOFT MET EEN ZEE VAN RUIMTE, ZEER SPEELS INGEDEELD VOOR OPTIMAAL WOONGENOT EN WOONWERKSITUATIE AAN HUIS BEHOORT ZEKER TOT DE MOGELIJKHEDEN, GELEGEN NABIJ WINKELS EN SCHOLEN IN EEN RUSTIGE KINDVRIENDELIJKE OMGEVING NABIJ DE DOMMELVALLEI. ALLEEN EEN BEZICHTIGING KAN U DE JUISTE INDRUK GEVEN VAN DEZE DOOR OMSTANDIGHEDEN ZEER AANTREKKELIJK GEPRIJSDE WONING. DAAROM BEVELEN WIJ U DAN OOK EEN BEZICHTIGING MEER DAN AAN.

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.