Groenstraat 16D Prinsenbeek

GROENSTRAAT 16D PRINSENBEEK

 

TE KOOP: voor vele doeleinden geschikt winkelpand, gelegen in drukbezochte winkelstraat in het centrum van het welvarende Prinsenbeek. Het pand is strategisch goed gelegen en biedt u tal van mogelijkheden. Bij de juiste ondernemer is zakelijk succes verzekerd. Mede gezien door de strategische ligging, als het nagenoeg onderhoudsvrije pand, met tal van mogelijkheden is dit pand zeer geschikt voor een eindgebruiker maar ook uitermate interessant voor belegging. Daarom raden wij u een bezichtiging meer dan aan zodat u uzelf kunt overtuigen van dit bijzondere object. Op dit moment is de huurder het Kruidvat, maar deze is door het bijzondere succes, mede door de ligging van het pand, uit hun kluiten gegroeid. Daarom komt dit object te koop.

Het betreft hier een appartementsrecht, waarvan de servicekosten op dit moment bedragen € 1.504,- op jaarbasis.

 

Koopprijs                     :        €    450.000,= k.k.

 

Winkeloppervlakte   :         ca 200 m2

 

KORTOM EEN WAARDEVASTE BELEGGING MET GOED RENDEMENT VOOR NU EN IN DE TOEKOMST.

 

Globale Indeling:

 

Appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een winkelunit en alle verdere toe- en aanbehoren en erf, plaatselijk bekend Groenstraat 16-D.

De winkelunit is gelegen op de begane grondvloer en heeft een oppervlak van circa 200 m² BVO en heeft een frontbreedte van ca. 10 meter.

 

VOORZIENINGEN:
De winkelunit wordt verwarmd middels een cv installatie met radiatoren en een luchtverwarmingsinstallatie met airco. De winkelunit is tevens voorzien van een tegelvloer, systeemplafond met verlichtingsarmaturen en een toilet en pantry in de inpandige magazijnruimte.

BOUWAARD:
Bouwjaar 1990, traditioneel gemetseld en voorzien van houten kozijnen met dubbelglas.

 

BESTEMMING:
De bestemming is: “Centrumdoeleinden” bestemd voor woningen, detailhandel, horeca voorzieningen en dienstverlenende voorzieningen.

  • Het object betreft een appartementsrecht. VvE Groenstraat 16 – 20.

Volgens opgave van de administrateur van de vereniging bedraagt de maandelijkse bijdrage € 122,36.

Het totale reservefonds bedroeg per 1 januari 2020 circa € 31.849,34.

  • Verkoper beschikt over een energieprestatiecertificaat A 0,97.
  • Koper dient zich zelf er van te vergewissen dat het registergoed (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het registergoed (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het registergoed, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het registergoed (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

 

 

LOCATIE:
Gelegen in de Groenstraat van de dorpskern van Prinsenbeek.

In deze straat bevinden zich o.a. de navolgende winkels:  Lidl, modezaken, een reisbureau, een fraaie kapsalon, een bakker, etc. aanwezig.

Gelegen in de Gemeente Breda.

Prinsenbeek ligt nabij de A16 en heeft een regionale winkelfunctie ten aanzien van Prinsenbeek, Haagse Beemden, Etten-Leur, Breda en overige omliggende plaatsen.

BEREIKBAARHEID:
Het object is goed bereikbaar vanaf de A16. Het NS-station Breda/Prinsenbeek is tevens binnen enkele minuten auto minuten bereikbaar. Er is een bushalte op minder dan 500 m.

MILIEU:
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geenasbestinventarisatie uit laten voeren. Gezien het bouwjaar van het verkochte is niet uit te sluiten dat er mogelijk wel asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

 

 

INRUIL VAN UW EIGEN ONROEREND GOED BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN MITS DE KOOPPRIJS REËEL GESTELD WORDT.

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.