verkocht

Bongaardstraat 1E, Hoofdstraat 392, 394, 396 A t/m E Hoensbroek

BONGAARDSTRAAT 1E, HOOFDSTRAAT 392, 394, 396 A T/M E HOENSBROEK

Absoluut de winstpakker van Hoensbroek.

Te koop bouwperceel aan de Hoofdstraat thans met vergunning voor de bouw van 4 woningen. Het bouwperceel aan de Bongaardstraat beschikt nog niet over een bouwvergunning.

Het totaal van de verkopen bouwpercelen meet circa 1.175 m².

Er zijn bouwplannen beschikbaar voor 2 half vrijstaande woningen en

2 tussenwoningen allen met buitenberging.

 

Koopprijs                     :        €    169.500,= k.k.

 

Aanvaarding                 :        In overleg

GLOBALE INDELING:

 

 

INDELING HALFVRIJSTAANDE WONING:

Hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken.

Via woonkamer opgang naar de eerste verdieping.

Vanaf de overloop op de verdieping doorgang naar 3 slaapkamers en een badkamer.

M.b.v. vaste trap toegang tot de zolder met mogelijkheid tot vierde slaapkamer en opstelplaats CV en witgoed.

 

 

INDELING TUSSENWONING:

Hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken.

Via woonkamer opgang naar de eerste verdieping.

Vanaf de overloop op de verdieping doorgang naar 3 slaapkamers en een badkamer.

M.b.v. vaste trap toegang tot de zolder met mogelijkheid tot vierde slaapkamer en opstelplaats CV en witgoed.

 

BIJZONDERHEDEN:

Het geheel is gelegen in Hoensbroek met een gevarieerd detailhandelsaanbod omvattende zowel lokaal als landelijk opperende ketens en gezellige horeca.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Albert Heijn, Hendriks Bloemen, Intertoys, The Read Shop, Scapino en Kruidvat.

 

Hoensbroek is één van de dorpskernen van de gemeente Heerlen en telt bijna 20.000 inwoners (Heerlen ca. 87.000 inwoners).

Het centrum van Hoensbroek is goed bereikbaar, de autosnelweg A76 is slechts enkele autominuten verwijdert, alsmede de aansluiting op de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg, welke de parkstadgemeenten met elkaar verbindt.

 

Hoensbroek is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners.

Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum.

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.