verkocht

Kantstraat 90 A-B Landgraaf

KANTSTRAAT 90 A-B LANDGRAAF

Zelf voor (bijna) niets wonen! Zeer interessant beleggingsobject!

Verrassend ruime woning ca. 196 m² nu ingedeeld als twee appartementen beide voorzien van faciliteiten als badkamer, keuken en eigen cv-installatie.

Zeer geschikt voor o.a.:

– Belegging/verhuur
– Eigen (dubbele) bewoning / zorg woning
– Deels zelf bewonen en deels verhuren

De koopsom zonder grond is          :        € 89.000,- K.K. (met duokoop**)

De koopsom met grond is               :        € 156.000,- K.K. (volledig eigendom)

Aanvaarding                                      :        In overleg

 

Globale Indeling:

ENTREE:
Gezamenlijke hal met trapopgang naar appartement 2 en toegang tot de kelder ruimte en naar appartement 1.

APPARTEMENT 1:
Entree ruime woonkamer met open keuken totaal (ca. 64m²) De keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse apparatuur zoals, afwasmachine, koel/vries combinatie, elektrische oven en keramische kookplaat.
Via een gang toegang tot het achtergelegen gedeelte, voorzien van 2 slaapkamers, badkamer, toilet en was/stookruimte (cv-installatie is gehuurd).
Slaapkamer I (ca. 4.78 x 2.65m), Slaapkamer II (ca. 3.6 x 1.68m) en de badkamer (ca. 3.36 x 1.58m) voorzien van een douche, bad, en 2 wastafels. Via de 2e slaapkamer toegang tot de diepe achtertuin met grote garage (ca. 6,5x5m).

APPARTEMENT 2:
1e Verdieping: Hal met toegang tot de woonkamer (ca. 8.3 x 3.2m) met open keuken (ca. 3.4 x 2.6m) voorzien van diverse apparatuur zoals koelkast, oven en fornuis. Dakterras.
Vanuit de hal toegang tot het toilet en de trapopgang naar de 2e verdieping, hier is de cv- installatie van deze woning gesitueerd. De badkamer (ca. 3.3 x 2.48m) is voorzien van een bad, wastafel en toilet. De ruime slaapkamer (ca. 5.2 x 3.8m) zit onder het schuine dak.
Via de overloop is de 3e verdieping bereikbaar door middel van een vlizotrap, deze zolderkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een dakraam.

SPLITSEN
Momenteel is er één huisnummer, wilt u het appartement officieel splitsen en twee huisnummers aanvragen dan kan hiervoor bij de gemeente een verzoek ingediend worden.

BIJZONDERHEDEN:
– Bouwjaar: 1926
– Vloeroppervlak ca.: 196 m2
– Perceel: 250 m2
– Deels gerenoveerd
– Deels nog af te werken
– Grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas
– Geschikt voor dubbele bewoning
– 2 keukens, 2 badkamers
– Ruime garage (ca. 6,5x5m)

Indicatie netto maandlasten volledige hypotheek: € 485,- per maand
Indicatie netto maandlasten hypotheek + duokoop: € 399,- per maand

 

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.