verkocht

Koningsstraat 147 Hilversum

Starters / koopjesjagers en/of beleggers opgelet te koop uitstekende waardevaste belegging met goed aanvangsrendement voor nu en in de toekomst, absoluut het koopje van Hilversum.

Vlakbij het centrum en de winkels van ‘De Gijsbrecht’ gelegen middenwoning met karakteristieke gevel. De woning ligt op loopafstand van de Violenschool (basisonderwijs) en het stadspark ‘De Oude Haven’. U fietst binnen 10 minuten naar het NS station en ook de uitvalswegen liggen vlakbij. Zowel met de fiets als auto bent u binnen 30 minuten in o.a. Utrecht en Amsterdam.

Vaste koopprijs: € 254.500,= k.k.

Aanvaarding: In overleg

Perceeloppervlakte: 83m²

Bouwjaar: circa 1901

Globale Indeling:

BEGANE GROND

Entree, hal met kast voorzien van meterkast.

WOONKAMER:

Ruime woon-/eetkamer met aan de achterzijde openslaande deuren naar de patio.

KEUKEN:

Via een doorgang vanuit de woonkamer bereikt u de keuken in de aanbouw met cv-ketel en aansluitingen voor wasmachine en droger.

De keuken is ruim van opzet maar gedateerd en biedt toegang tot de patio.

Er is tevens een luik naar de kelderruimte.

BADKAMER:

Achter de keuken bevindt zich de badkamer met douche, wastafel en toilet.

PATIO:

Aan de zijkant van de woning is een patio op het zuiden met ruimte voor een tafel of bankje en er is een achterom.

EERSTE VERDIEPING:

De eerste verdieping is bereikbaar via een trap in de woonkamer.

Via de overloop komt u bij de grote slaapkamer, welke over de volle breedte aan de voorzijde van de woning is gelegen.

De tweede en derde slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning.

TWEEDE VERDIEPING:

Vaste trap naar de zolderverdieping met mogelijkheden voor een extra kamer/werkruimte. Hier is tevens bergruimte aanwezig.

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.