verkocht

Reebokweg 2 Oud-Turnhout België

In collegiale verkoop met de Boer en Partners.

Te koop Riante, rietgedekte villa in landelijke stijl, op een prachtig aangelegd hoekperceel met vijverpartijen van ca. 2.330m².
De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 700m² en biedt u onder meer 3 slaapkamers, 2 badkamers, een grote garage, geklimatiseerde wijnberging, en een volledige bovenverdieping die nog naar believen kan worden ingedeeld.

NU IN PRIJS VERLAAGD!

Vraagprijs : € 689.000,= k.k.

Aanvaarding : In overleg

Woonoppervlakte : circa 700 m²

GLOBALE INDELING:

GELIJKVLOERS:
Inkomhal met gastentoilet, en toegang tot het bureel. De woonkamer (ca. 90m²) heeft een open haard op hout, baadt in het daglicht, en biedt een prachtig zicht over de tuin en het terras. De leefkeuken is voorzien van een eetkamer, en geeft toegang tot de wasplaats, berging en geklimatiseerde wijnberging. Vervolgens is er een grote, dubbele garage met automatische poorten, en een aansluitende werkruimte (in totaal ca. 65m²).

De linkervleugel van de gelijkvloerse verdieping is ingedeeld in enerzijds een slaapkamer (26m²) en anderzijds de hoofdslaapkamer (63m²) met ensuite dressing en badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

1E VERDIEPING:
De bovenste verdieping is uitgerust met een grote, 3e slaapkamer (38m²) en een badkamer met 2 wastafels, ligbad en een apart toilet. Tot slot zijn er meerdere zolderruimtes, die probleemloos kunnen omgevormd worden tot extra (slaap)kamers of inpandig appartement.

BUITENGEBEUREN:
De tuin is prachtig en onder architectuur aangelegd met meerdere terrassen, prieeltjes en vijverpartijen. Het perceel is volledig omheind en biedt nog extra parkeergelegenheid.

BIJZONDERHEDEN:
– Zeer gunstige EPC-score van 167 kWh/m²
– Het rieten dak werd recent volledig vernieuwd
– Verwarming op aardgas met radiatoren en convectoren
– Alarm
– Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.