Sterrenwacht 74 Heusden-Zolder België

In collegiale verkoop met De Boer & Partners

TE KOOP Sterrenwacht 74 – 3550 Heusden – Zolder

INRUIL VAN UW EIGEN REGISTERGOED IS OP DIT OBJECT MOGELIJK

Woning met 4 slaapkamers en 3 badkamers op groot perceel van 27 are.

Deze zeer ruime woning, in een groene omgeving, is gelegen nabij het circuit van Zolder. Ideaal voor autoliefhebbers!

De ruime inkomhal met gastentoilet geeft uit op de prachtige, grote, open, leefruimte. Deze ruimte baadt in het licht daar de achtergevel bijna volledig uit ramen bestaat. Hierdoor waan je je buiten, in het groen, ook al ben je binnen. Van hieruit heb je een prachtig zicht op de grote tuin. Naast de leefruimte vinden we de grote, volledig uitgeruste keuken (koffiemachine, oven, microgolf, keramische kookplaat, afwasmachine en ijskast). Aansluitend is er een bijkeuken/wasplaats met toegang tot de grote garage.

Verder is er op deze verdieping een mooie veranda met toegang tot het terras, een bureauruimte, een slaapkamer en badkamer met douche, bad en lavabo.

Op de benedenverdieping hebben we 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 met en suite badkamer, een apart toilet en verschillende bergingen.

De badkamer van de masterbedroom heeft een dubbele douche, dubbele lavabo en toilet. Vanuit deze slaapkamer is er ook rechtstreekse toegang tot de tuin en terras. Een grote dressing maakt dit plaatje helemaal af!

De grote tuin biedt veel privacy, zowel vooraan de woning als achteraan.

Bijzonderheden:
Ruime woning met 4 slaapkamers en 3 badkamers
Groot perceel van 27 are
Veel privacy
Grote keuken
Veel lichtinval
Overal rolluiken
Mazoutverwarming

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.