Wampenberg 78 Arendonk

OMSCHRIJVING:

TE KOOP – Loft met villa uitstraling van circa 378 m², en in design uitgevoerde afwerking! In het pittoreske dorpje Arendonk, slechts 15 autominuten van Eindhoven met in de directe omgeving de natuur als uw buurman. En toch ook omringd door winkels, sportaccommodatie, en een steenworp van Oud-Turnhout te Arendonk, België.

Welkom op de eerste verdieping van dit ruim appartement. Een ruime inkom met vestiaire heet u hartelijk welkom en leidt u naar de trap tot op de eerste verdieping. Meteen valt op dat de eigenaar vooruitstrevend is geweest en in het ontwerp rekening heeft gehouden met veel  privacy aan de voorzijde en veel daglicht en openheid aan de achtergevel. De grote ramen creëren een ruimtelijk gevoel en geven rust. De woonkamer biedt plaats voor een zithoek bij de televisie, een leeshoek en een ruime eetkamer. De keuken is open en hier kan u gezellig op tooghoogte borrelen of gewoon tafelen. Er is voldoende werkruimte zodat u kan kokkerellen naar believen. Alle nodige toestellen zijn aanwezig. De bijkeuken is voorzien van een Amerikaanse koel-vriescombinatie, gootsteen en biedt ruimte voor een extra oven. Bij mooi weer schuift u de kamerbrede ramen open en kan u op het terras gezellig zitten. Verder beschikt de eerste verdieping nog over twee ruime slaapkamers, gastentoilet met handenwasser en badkamer met douche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:

Eveneens ruim opgevat en voorzien van de master-suite. Hier is ensuite de badkamer gelegen met ligbad, dubbele wastafel, toilet en toegang tot de ingemaakte kasten en een extra slaapkamer

Tuin:

Een heel leuk tuintje maakt het echt apart. (klein)kinderen kunnen hier nog ravotten, of wie groene vingers heef kan nog lekker tuinieren. Dit appartement beschikt over 1 inpandige garage en 1 vrijstaande. Fietsen, tuingerief of auto’s kunnen allemaal opgeborgen worden.

De tuin is volledig afgesloten en de dubbel opdraaiende tuinpoort is voorzien een automatische bediening, evenals de poort de inpandige garage

 

Bijzonderheden:

  • Instapklaar
  • Zeer ruim; ook mogelijkheid tot inrichten van een kantoorruimte
  • Mooie materialen
  • Energiezuinig appartement