Woutersbos 21 Maaseik België

In collegiale verkoop met De Boer & Partners

TE KOOP Woutersbos 21 – 3680 Maaseik

INRUIL VAN UW EIGEN REGISTERGOED IS OP DIT OBJECT MOGELIJK

Deze mooie woning is werkelijk idyllisch gelegen: met een lange oprijlaan, aan de rand van een bos, 100 % privacy. Je stapt recht van de tuin het bos in. Mooier kan bijna niet!

De woning biedt veel ruimte en geniet erg veel lichtinval.

De hal geeft uit op de gezellige leefruimte met houthaard, die dat tikkeltje extra gezelligheid geeft tijdens de koude dagen. De openslaande ramen zorgen ervoor dat de grens tussen tuin en leefruimte minimaal wordt. Aansluitend is er de keuken en de ruime wasplaats. Verder is er een gastentoilet en vestiaire.

Links van de hal is er een trap naar de tussenverdieping waar er zich een ruime kamer bevindt met plaats om een badkamer te installeren. Er is vanuit deze kamer rechtstreekse toegang tot de tuin. Op deze tussenverdieping is er nog een polyvalente ruimte met aparte toegang naar buiten.

Nog verder naar beneden, is er een ruime kelder met 4 aparte vertrekken. Plaats genoeg om zaken te stockeren.

Op de tussenverdieping naar boven is er eveneens een ruime slaapkamer met toegang tot de tuin.

Er is een en suite badkamer met bad, douche, toilet en dubbele lavabo.

Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers, een berging en een badkamer met bad, douche, dubbele lavabo en toilet.

Er is aan aparte garage voor twee auto’s.

De tuin is zuidgericht en aan de woning is er een riant terras aangelegd om van de zomerse dagen te genieten! De hele woning is omringd met groen.

Deze woning is ideaal voor mensen die houden van groen, rust en privacy!

Bijzonderheden:
Idyllische ligging in het groen
Ruime woning met 5 slaapkamers
Vloerverwarming beneden
Radiatoren boven
Groot terras op het zuiden
Houten ramen
Bouwjaar 1988
Garage voor 2 auto’s
mazoutverwarming

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.