Over Die Twee Hertoghen BV

De historie van makelaarskantoor Die Twee Hertoghen BV te Eindhoven.

Ons makelaarskantoor is gestart in 1978 aan de Hertogstraat 27 te Eindhoven. Al vrij snel groeide makelaarskantoor Die Twee Hertoghen BV op dat markante punt uit haar jasje.

Er moest dus gekozen worden voor een nieuwe locatie. In de jaren 80 vond makelaarskantoor Die Twee Hertoghen BV haar intrek aan de Aalsterweg 195 te Eindhoven. Voor deze locatie hebben wij bewust gekozen omdat het parkeren bij ons voormalige kantoor vaak een probleem was. Op onze huidige locatie, die zowel met OV als met eigen vervoer zeer goed te bereiken is, is parkeren geen probleem.

Bij verkoopopdrachten beschikken wij over een actueel datasysteem waarin potentiële cliënten staan welke op zoek zijn naar een passend registergoed zowel in de particuliere als in de bedrijfsmatige sector. Wij spelen dan direct in op een mogelijke data-link van ingeschreven woningzoekende in ons bestand. Zodat wij aspirant kopers en verkopers voor een bezichtiging en een mogelijke transactie snel tot elkaar kunnen brengen.

In sommige omstandigheden adviseren wij dat uw woning gerestyled dient te worden, hiervoor werken wij met een gespecialiseerd bedrijf die voor een klein budget uw woning verkoop technisch klaarmaakt. Vaak is dat eenvoudig op te lossen met een andere indeling of gewoon door hier en daar een ander verfrissend kleurtje aan te brengen.

Waardebepaling
Uit historie werd de waarde van het onroerend goed in Nederland bepaald op de kubieke inhoud. Bij onze zuiderburen (België) wordt de berekening gemaakt op basis van bebouwde vierkante meter prijs. Echter het bovenstaande is in de loop der jaren behoorlijk achterhaald en de waardebepaling op de huidige markt is natuurlijk gebaseerd op de economische waarde. Dat betekent dat vraag en aanbod op elkaar afgestemd moet zijn. Deze waarde zit in het vingerspitzengevoel van de juiste makelaar, gesterkt met vakmanschap, kennis en jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt.

Bedrijfsmatig
Bij de aan en verkoop en/of aan en verhuur in de bedrijfsmatige sfeer hebben wij zeker onze sporen verdiend. Tal van ondernemingen hebben via onze bemiddeling een bedrijfshuisvesting gevonden. Niet alleen winkels, kantoren, bedrijfshallen maar ook op het gebied van overnames van horecabedrijven in de regio Eindhoven zijn wij volop vertegenwoordigd. Wij beschikken dan ook over goede zakelijke contacten bij alle Nederlandse brouwerijen.

Beleggingen
Wij zijn ook zéér actief op de beleggingsmarkt. Zowel voor kopers als verkopers, hebben wij ruime kennis, ervaring en voldoende cliënten in onze portefeuille die zich op de beleggingsmarkt bevinden zowel voor grootschalig vastgoed als voor één woning die thans verhuurd is (eventueel opknappen is geen bezwaar) en die u wenst te verkopen en/of aan te kopen. Kortom als u kiest voor een Registermakelaar met ruim 40 jaar ervaring op de vastgoedmarkt, bel of mail ons dan geheel vrijblijvend voor een passende opdracht op maat.