Over Die Twee Hertoghen BV

De geschiedenis van makelaarskantoor Die Twee Hertoghen BV te Eindhoven.

Ons makelaarskantoor werd opgericht in 1978 aan de Hertogstraat 27 te Eindhoven. Al snel groeide makelaarskantoor Die Twee Hertoghen BV uit tot een bekende naam in de regio, en onze locatie aan de Hertogstraat werd te klein voor onze activiteiten.

In de jaren 80 vond makelaarskantoor Die Twee Hertoghen BV haar intrek aan de Aalsterweg 195 te Eindhoven. De keuze voor deze locatie was heel bewust, omdat parkeren bij ons voormalige kantoor vaak een uitdaging was. Op onze huidige locatie, die zowel met OV als met eigen vervoer zeer goed te bereiken is, is parkeren geen probleem.

Bij verkoopopdrachten maken wij gebruik van een up-to-date datasysteem waarin potentiële cliënten zijn geregistreerd welke op zoek zijn naar een passend registergoed, zowel in de particuliere als in de bedrijfsmatige sector. Wanneer er een mogelijke overeenkomst ontstaat met geregistreerde woningzoekenden in ons bestand, reageren we onmiddellijk om aspirant-kopers en verkopers samen te brengen voor bezichtigingen en mogelijke transacties.

In sommige situaties adviseren wij om uw woning te restylen. Hiervoor werken we samen met een gespecialiseerd bedrijf dat uw woning verkoopklaar maakt tegen een beperkt budget. Vaak kunnen eenvoudige aanpassingen, zoals herindelingen of het aanbrengen van nieuwe kleuren, het verschil maken.

Waardebepaling
In het verleden werd de waarde van onroerend goed in Nederland bepaald op basis van de kubieke inhoud. In België werd daarentegen de berekening gemaakt op basis van de bebouwde vierkante meterprijs. Echter, deze benadering is in de loop der jaren achterhaald, en de huidige waardebepaling is vooral gebaseerd op de economische waarde. Dit betekent dat vraag en aanbod in evenwicht moeten zijn. Het juist inschatten van deze waarde vereist het vakmanschap, de kennis en de jarenlange ervaring van een ervaren makelaar.

Zakelijk vastgoed
Op het gebied van commercieel vastgoed, zowel aan- en verkoop als aan- en verhuur, hebben wij ruimschoots onze sporen verdiend. Talloze bedrijven hebben via onze bemiddeling passende bedrijfshuisvesting gevonden, waaronder winkels, kantoren en bedrijfshallen. We hebben ook uitgebreide ervaring in het overnemen van horecabedrijven in de regio Eindhoven. We hebben sterke zakelijke contacten bij alle Nederlandse brouwerijen.

Beleggingen
Wij zijn ook zeer actief op de beleggingsmarkt, zowel voor kopers als verkopers. We beschikken over uitgebreide kennis, ervaring en een portfolio met cliënten die actief zijn op de beleggingsmarkt, variërend van grootschalig vastgoed tot individuele woningen die momenteel worden verhuurd (ook als ze opgeknapt moeten worden).

Kortom, als u kiest voor een Registermakelaar met meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedmarkt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing. Of loop gerust eens binnen bij makelaarskantoor Die Twee Hertoghen BV. Een team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij de mogelijkheden van de aan- en verkoop van uw woning met u bespreken. Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Dan kunt u ons ook ter allen tijden een Whatsapp bericht sturen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dennis Verstralen

Dennis Verstralen is registermakelaar en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de aan- en verkoop van registergoederen in geheel Nederland, België, Duitsland en Spanje. Door ook zijn internationale ervaring heeft hij vele diverse projecten zeer succesvol afgerond, zowel in de vorm van directe aan- en verkoop, juridische adviezen en afwikkeling van boedels, als fiscale ondersteuning bij overlijden, zowel in Nederland als in het buitenland. Hierbij wordt hij ondersteund door onze fiscale huisjurist.

Na diverse studies te hebben afgerond, was het natuurlijk heel eenvoudig geweest om direct in het familiebedrijf te stappen. Echter had hij voor zichzelf besloten om eerst meer verkoopervaring elders te vergaren. Dennis nam, na zes jaar onderaan de ladder te beginnen en daar met vlag en wimpel als bedrijfsleider te stoppen, het familiebedrijf over. En wij kunnen u zeggen, met veel succes. Na deze praktische ervaring te hebben opgedaan was hij dan ook echt gereed om iedere mogelijke potentiële cliënt naar aller tevredenheid te kunnen bijstaan tot wederzijds zakelijk welslagen!

Dennis is bereikbaar via telefoonnummer: 040-2118040

Sivar Pollmann

Sivar Pollmann is momenteel bezig met zijn universitaire studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zijn interesses gaan al jaren uit naar de vastgoedmarkt in Europa, met name in Nederland, België, Duitsland en Spanje.

Bij Makelaarskantoor Die Twee Hertoghen BV breidt hij zijn kennis en kunde omtrent de vastgoedmarkt uit als vastgoedadviseur. Hij is jong en gedreven, beheert de sociale media en is 24/7 bezig met acquisitie binnen Makelaarskantoor Die Twee Hertoghen BV uit te voeren.

Als u wilt kennismaken of direct een afspraak wilt maken voor de verkoop van uw registergoed, kunt u contact opnemen met Sivar via het telefoonnummer +31 6 12 99 95 09.

U kunt Sivar ook altijd een bericht sturen via WhatsApp. Hij zal uw vraag spoedig beantwoorden.

Marjolein van Eijk

Marjolein van Eijk is al meer dan twee jaar onze administratieve steun en toeverlaat. Indien u contact opneemt met Makelaarskantoor Die Twee Hertoghen BV dan is Marjolein meestal uw eerste aanspreekpunt. U kunt bij Marjolein terecht met al uw vragen over uw vastgoed, over woningen die bij ons te koop en/of te huur staan. Zij zal u dan voorzien van alle benodigde informatie. Marjolein is bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:30u – 17:30u.

U kunt contact met haar opnemen via mail@dietweehertoghen.nl, maar natuurlijk is zij ook telefonisch voor u bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer 040-2118040.