verkocht

Altea La Vella

ALTEA LA VELLA

 

Te koop riante, vrijstaande villa met prachtig uitzicht op de zee en de bergen.

De villa welke stijlvol is ingericht, is gelegen in Altea La Vella en voorzien van 4 slaapkamers, 3 badkamers, een zwembad, airconditioning afzonderlijke zones, vloerverwarming in nagenoeg de gehele woning, een gashaard, een garage, een berging, alarmsysteem. In de koopprijs is de inventaris inbegrepen.

 

Vraagprijs                    :        €    739.000,= k.k.

 

Aanvaarding                 :        In overleg

 

Perceeloppervlakte      :        8 are en 80 c.a.

 

INRUIL VAN UW EIGEN ONROEREND GOED IN NEDERLAND BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN MITS DE KOOPPRIJS REËEL GESTELD WORDT.

 

 

Globale Indeling:

 

BEGANE GROND

 

WOONKAMER:

De ruime woonkamer is voorzien van grote raampartijen/schuifdeuren naar het overdekte terras, waardoor u een fijne lichtinval geniet.

Het plafond is afgewerkt met ornamenten.

De vloer is voorzien van tegels, welke zijn doorgelegd naar het terras en rondom het zwembad.

 

 

TERRAS:

Vanuit de woonkamer loopt u doormiddel van de schuifdeuren direct het overdekte terras op vanwaar u kunt genieten van een uitzicht over zee en bergen.

Vanuit het overdekte terras komt u ook bij het zonneterras en het zwembad.

 

 

KEUKEN:

Vanuit de woonkamer komt u in de luxe openkeuken met veel opbergruimte doormiddel van boven en onderkastjes. De keuken is voorzien van een ingebouwde koelkast, diepvries, inductie kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven.

 

 

BIJKEUKEN:

In de bijkeuken staat een grote losse koelkast/diepvries combinatie.

 

 

SLAAPKAMER 1:

De master bedroom is gelegen op de begane grond.

 

 

BADKAMER 1:

De master bedroom is voorzien van een badkamer en suite met douche, ligbad en wastafel.

 

 

EERSTE VERDIEPING:

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 en suite.

Vanaf de eerste verdieping heeft u toegang tot een ruim zonneterras met een adembenemend uitzicht over de baai van Altea.

 

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.