De Brink 888 Den Haag

Kraayenstein. In geweldige woonomgeving gelegen zonnig 2 kamer appartement met fantastisch uitzicht (5e etage), inclusief berging in de onderbouw, in een zeer goed onderhouden appartementencomplex in Kraayenstein gelegen. Uitstekende mogelijkheid als pied-a-terre of starterswoning.

 

Enkele pluspunten:

+ Keurig verzorgd complex

+ Ruime woonkamer en slaapkamer

+ Riant en zonnig balkon

+ Energielabel C + Lift

+ Berging in de onderbouw

 

Locatie: De geweldige ligging bevindt zich op korte afstand van het strand en boulevard van Kijkduin, het Ockenburgse bos en het natuurgebied Madestein. In de directe nabijheid heeft u de beschikking over een gevarieerd winkelaanbod, goede openbaar vervoer verbindingen en uitvalswegen.

 

Indeling: Entree complex via centrale hal met lift en bellentableau Entree woning op de 5e etage. Hal met videofoon; toilet met fonteintje; Toegang tot de lichte woon-, eetkamer (4.52/2.10 x 5.73m) met meterkast; gesloten keuken (ca. 2.40 x 2.14m) met rechte keuken opstelling voorzien van gas- en elektriciteitsaansluiting. Ruime slaapkamer (4.59 x 3.23m) met vaste kast en toegang tot de badkamer voorzien van een verhoogde inloopdouche, wastafel en wasmachine- en drogeraansluiting. Via de woonkamer toegang tot het riante en zonnige op het zuidwest georiënteerde balkon (9.50 x 1.91/0.90m).

 

Eigen berging in de onderbouw.

 

Bijzonderheden:

– Eigen grond – Dubbel glas

– Bouwjaar 1975

– Blokverwarming

– Energielabel C

– Actieve VvE met een bijdrage van € 170,90 per maand + € 120,- voorschot stookkosten

– Huismeester beschikbaar

– Eigen (fietsen)berging in de onderbouw

– Woonoppervlakte ca. 53 m²

– In verband met het bouwjaar van de woning wordt ongeacht de kwaliteit in de NVM koopakte een ouderdomsclausule opgenomen

– Niet-bewonersclausule van toepassing

– Projectnotaris: Clerx Leenders Netwerk Notarissen

– Oplevering op korte termijn mogelijk

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.