De Genestetlaan 305 Den Haag

Laakkwartier

Gelegen in het leukste stukje van de wijk, tegen Rijswijk aan, royaal bemeten 5 kamer woning op de 1e etage. Lekker lichte woning met veel lichtinval door de ligging op de hoek.

Enkele pluspunten:

+ Royale woonkamer met open keuken

+ 2 Zeer ruime slaapkamers + Energielabel C

+ Eigen grond

+ In het mooiste stuk van de wijk gelegen

Locatie: deze woning is gelegen in de buurt van de Haagsche binnenstad, het strand, het Rijswijkse Bos en het Von Fisennepark. Op zaterdag kan je genieten van de gezellige markt in het historische dorp van Rijswijk. Het openbaar vervoer (tram 1, 15, 16 en 17) is vlakbij evenals de snelwegen, waardoor je snel en gemakkelijk kunt reizen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Kortom een mooie centrale ligging met alles binnen handbereik.

Indeling Gelegen op de eerste etage; entree appartement; hal met vaste kast; woonkamer met open keuken en bijgetrokken zij/-eetkamer (eenvoudig weer een slaapkamer van te maken); keuken met kookeiland; vanuit de de hal toegang tot de drie slaapkamers; ruime badkamer met inloopdouche en radiator en toilet. Vanuit de keuken, badkamer en de slaapkamer aan de achterzijde toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte ca. 106m²

– Bouwjaar 1939

– Eigen grond

– Energielabel C

– Volledig dubbel glas

– Actieve VvE Bijdrage € 83,33 per maand

– CV-combiketel

– Projectnotaris: Clerx Leenders Netwerk Notarissen

– Niet-bewoningsclausule van toepassing

– In verband met het bouwjaar van de woning zal ongeacht de kwaliteit een ouderdoms- en materialenclausule in de NVM koopakte worden opgenomen

– Oplevering per direct mogelijk

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.