verhuurd

Garage Kromstraat Veldhoven

Te huur eigen parking in afsluitbare parkeergarage in een verzamelgebouw onder appartementencomplex met elektrisch bedienbare toegangspoort.

Huurprijs: € 125,= p.m. excl. B.T.W.

Waarborgsom: 1 maand

Aanvaarding: In overleg

Voor meer info bel: 06 – 53 309 221

BIJZONDERE BEPALING:

In alle door Makelaarskantoor Die Twee Hertoghen aangeboden huur-registergoederen is het ten strengste verboden om daar een wietplantage te starten en/of opiumwet te overtreden. Bij constateren en/of vermoeden van dit strafbaar feit zal de directie direct de politie inschakelen. De waarborgsom zal in zijn geheel ten gunste van de verhuurder komen indien bovengenoemd strafbaar feit wordt vastgesteld. Boete en schade zal op de huurder worden verhaald. Mogelijke schade die door derde wordt veroorzaakt, doormiddel van dit strafbaar feit wordt eveneens in rekening gebracht. Mocht u deze niet voldoen zullen alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten op de huurder worden verhaald.

Hoop dat u goede nota neemt van deze bijzondere bepaling.

Indien u dus het registergoed wenst te gebruiken als zijnde wietplantage dan heeft het maken van een bezichtigingsafspraak totaal geen zin.

De directie verblijft onder voorbehoud van alle rechten en weren.

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.