verkocht

Hauptstrasse 38 Kirchworbis

Startende ondernemers, doorgewinterde horecaondernemers en/of slimme beleggers die altijd koesteren naar een hoog rendement, dan is dit voor u een absolute topaanbieding!

TE KOOP: Voormalig hotel gelegen aan de Haupstrasse 38 te Kirchworbis in Duitsland. Het betreft hier een voormalig hotel met 16 hotelkamers. Het pand is geheel onderkelderd, zéér geschikt voor fitnessruimtes. Op de begane grond bevindt zich een ruime entree met een gezellig cafégedeelte, een separate feestzaal, ruime bedrijfskeuken, voldoende vrije parkeerplaatsen (gedeeltelijk op eigen terrein), gelegen nabij een drukke autosnelweg, het enige hotel in het dorp (!) waar echt behoefte aan is. Het pand is tevens voorzien van CV en airco, en is uitgevoerd in specifieke vakwerkstijl.

Het zou gezien de ligging ook een wending kunnen zijn naar een B&B, hier is de ruimte zéér geschikt voor. Er is ook voldoende ruimte voor privé bij het geheel te wonen. De kelderruimte zou ook heel goed aan derden verhuurd kunnen worden, voor fitnessruimte of anderszins, waardoor uw maandlast geminimaliseerd wordt. Het restaurant- en cafégedeelte zou u natuurlijk ook apart kunnen verhuren, er is veel behoefte aan een Italiaans restaurant en/of Franse keuken. Maar voor de gezellige Duitse hap met braadworst enz. is het ook een aanvulling. Als u zelf dan de B&B op u neemt, dan snijdt het mes qua inkomen aan meerdere kanten. Om maar niet te spreken over het feit dat de uitdaging van het vervaardigen van appartement in de verhuursfeer continuïteit geeft van een vast inkomen, dan spreekt men hier echt van een topbelegging gezien de aankoopprijs.

Het omturnen van het hotel naar continu rendement met nagenoeg geen werk, zou kunnen zijn dat u er appartementen in maakt. Van de ene kant jammer, maar gegarandeerd een hoog rendement met weinig werk. Dan is het gewoon een super goede belegging. Kortom, het is absoluut een topaanbieding met tal van mogelijkheden dat alleen middels een bezichtiging u de juiste indruk kan geven. Het betreft een degelijk bebouwd pand met onbegrensde mogelijkheden! Het is uit bankbeslag nu zéér aantrekkelijk geprijsd, slechts € 250.000,- vaste koopprijs. Inruil van uw onroerend goed is mogelijk, mits u daarvan de prijs eveneens reëel stelt.

Kiest u voor een nieuwe start in uw leven door een hotel/restaurant/fitnessruimte te beginnen, en/of een B&B, en/of gewoon een waardevaste belegging met hoog rendement, gezien de investering op een locatie waar behoefte aan is en waar u de enige bent? Geen concurrentie in de directe buurt, wel een hele mooie omgeving met tal van mogelijkheden!

Alleen een bezichtiging kan u de juiste indruk geven. Bel voor meer info naar 06 – 53 30 92 21

Indeling:
Ontvangsthal, restaurant met open haard, feest/vergaderzaal, grote keuken met enige apparatuur en aparte ruimte met grote koelcel, in de kelder bevinden zich dames en heren toiletten, aparte feestzaal met bar, sauna, solarium, douche en rust/relaxruimte, diverse bergruimten en toilet.

Vanuit een prachtig trappenhuis zijn de 16 kamers op de eerste en tweede verdieping bereikbaar.
Het betreffen drie één-persoonskamers en dertien tweepersoonskamers allen met eigen betegelde badkamer met douchecabine, toilet en vaste wastafel. Vanuit de kamers heeft men een prachtig vrij uitzicht.

Afhankelijk van de bestemming enige aanpassingen noodzakelijk.