verkocht

Hopmanstraat 1a Oirschot

Te koop: uniek multifunctioneel bedrijfspand, zeer geschikt voor fysiotherapeut, medische post, cateringbedrijf (bedrijfskeuken), en/of transmissie tot meerdere wooneenheden. Kortom, een scala van mogelijkheden! Gelegen op zeer gewilde woonstand nabij Eindhoven, in het plaatsje Oirschot.

Beleggers, ondernemers, eindgebruikers, wordt dit uw eerste goede aankoop in 2022? Het betreft hier werkelijk een unieke locatie in Oirschot gelegen object met tal van mogelijkheden! Een oerdegelijk gebouw, je zou het bijna een bunker kunnen noemen gezien de bouwstijl, de kwaliteit en de mogelijkheden. Het pand is gelegen nabij het centrum van Oirschot, met een perceeloppervlakte van circa 660 m². De bebouwing is circa 224 m². Het betreft hier een zeer degelijk afgewerkt voormalig nutsgebouw met hoge veiligheidseisen. Kadastraal gemeente Oirschot, sectie F, nummer 8048.

Het object betreft een voormalig nutsgebouw gelegen in een woonwijk nabij het centrum van Oirschot, welke voorheen in gebruik is geweest bij KPN. Het gebouw is gelegen nabij het centrum van Oirschot en is geschikt voor herontwikkeling/transformatie. Het object bestaat uit een viertal ruimtes welke in casco staat bevinden en zo opgeleverd zullen worden. Daarnaast beschikt het object over een toilet, was-/opbergruimte.

 

Om u de juiste indruk te geven bevelen wij u een bezichtiging meer dan aan, om het object te bekijken.

Op dit object is inruil van uw eigen woning, onroerend goed, en/of beleggingspand mogelijk mits de prijs hiervan eveneens door u reëel gesteld wordt.