Industriekade 46 Weert – Hal 4, 5

INDUSTRIEKADE 46 WEERT

HAL 4, 5

 

Te huur bedrijfshal circa 800m² voorzien van smeerput, magazijnruimte van circa 60m², kantoorunit met keukenblokje en toilet. Inclusief 2 afzonderlijke schrobputten ten behoeven vrachtwagencombinaties en goede loophoogte.

Thans in gebruik als garage ten behoeve van zwaar vrachtverkeer. Kortom, een ideale en voor vele doeleinden geschikte werkplaats.

Ook tijdelijk te huur (maximale huurperiode: 3 maanden).

 

Huurprijs                      :        €    4.500,- p.m. excl. B.T.W. excl. g.w.e.

 

Waarborgsom               :        3 maanden vereist

 

Aanvaarding                 :        Terstond

 

Perceeloppervlakte      :        800 m²

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.

 

BIJZONDERE BEPALING:

In alle door Makelaarskantoor Die Twee Hertoghen aangeboden huur-registergoederen is het ten strengste verboden om daar een wietplantage te starten en/of opiumwet te overtreden. Bij constateren en/of vermoeden van dit strafbaar feit zal de directie direct de politie inschakelen. De waarborgsom zal in zijn geheel ten gunste van de verhuurder komen indien bovengenoemd strafbaar feit wordt vastgesteld. Boete en schade zal op de huurder worden verhaald. Mogelijke schade die door derde wordt veroorzaakt, doormiddel van dit strafbaar feit wordt eveneens in rekening gebracht. Mocht u deze niet voldoen zullen alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten op de huurder worden verhaald.

 

Indien u dus het registergoed wenst te gebruiken als zijnde wietplantage dan heeft het maken van een bezichtigingsafspraak totaal geen zin.

De directie verblijft onder voorbehoud van alle rechten en weren.