verkocht

Jip en Janneke 4 Kapelle

In de sfeervolle nieuwbouwwijk de Zuidhoek in Kapelle, staat deze prachtige, moderne vrijstaande woning te koop. De woning is gelegen op een royale kavel van 419m2. De woning heeft een bijzonder uitstraling dankzij het metselwerk en de opvallende topgevel die is afgewerkt met hardstenen muurafdekking.
De woning wordt in 2021 hoogwaardig opgeleverd: volledig geïsoleerd, voorzien van kunststof kozijnen met draai/kiep ramen en een lucht warmtepomp. Het unieke aan deze woning is dat u het naar eigen wens kunt invullen. De keuken moet nog worden uitgezocht en geeft u de mogelijkheid om het direct naar eigen smaak in te richten, deze is niet in de prijs inbegrepen. Badkamer en toilet zijn gereed, enkel de keuken komt voor rekening van koper.

Wat heeft de woning te bieden?
– Ruime achtertuin
– Volledig geïsoleerd
– Veel daglicht dankzij grote raampartijen
– Schuifpui naar de achtertuin
– Tuin gerichte woonkamer
– Prachtige vide met vaste trap opgang naar 2e verdieping

 

GLOBALE INDELING

BEGANE GROND
Via de ruime voortuin komt u bij de entree van de woning. De entree bevindt zich aan de zijkant van het huis en springt direct in het oog door middel van de prachtige doorbreking van de kap. Bij binnenkomst in de hal valt direct de vide naar de 1e verdieping op. Vanuit de hal is er toegang naar het toilet, de meterkast, woonkamer en de eerste verdieping.

Het eetgedeelte vindt u aan de voorzijde. Via de grote raampartijen heeft u uitzicht op de straat. Het woongedeelte treft u aan de achterzijde. De keuken staat in een open verbinding met de eethoek.
De woonkamer bedraagt circa 50m2 en is dan ook zeer ruim opgezet. Dankzij de schuifpui heeft u een fijne verbinding met de zonnige tuin.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping krijgt u toegang naar drie slaapkamers, de badkamer en de berging met de warmtepomp. Aan de voorkant is de ouderslaapkamer gesitueerd over de gehele breedte van het huis. Aan de achterzijde treft u nog een tweetal slaapkamers. De badkamer bevindt zich in het midden en is voorzien van een douche en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING

Een vaste trap biedt toegang naar de tweede verdieping. Deze verdieping is geheel open en door de royale ruimte biedt het de mogelijkheid voor nog 1 of 2 (slaap)kamers.

TUIN
Aan de voor- en achterzijde van het huis treft u een ruime tuin. De voortuin is maar liefst 5 meter diep. De achtertuin ligt op het westen en is zo’n 11 meter diep. Beiden kunnen naar eigen wens worden aangelegd.

LIGGING
De woning is gelegen in de gewilde woonwijk ‘de Zuidhoek’ in Kapelle. Middels de ‘Jip en Janneke tunnel’ bent u met de fiets binnen 5 minuten in het centrum van Kapelle. Vlakbij de woning zijn meerdere speeltuinen gelegen. Verder bent u vanaf de woning binnen enkele minuten bij het kruispunt van Kapelle waar u de A58 op kunt in beide richtingen.

 

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

Inruil eigen woning bespreekbaar mits eveneens reëel geprijsd.

 

ALLEEN EEN BEZICHTIGING KAN U DE JUISTE INDRUK GEVEN.

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.