Keur 28 Schijndel

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS! Een vrijstaand huis op een royaal stuk grond! Die droom kan nu werkelijkheid worden, want wij bieden 2 bouwkavels aan waarop u zelf uw ideale woning kunt (laten) bouwen. U geniet hier van veel privacy en een bosrijke omgeving! Het perceel heeft een fraaie ligging in het buitengebied van Schijndel. De uitvalswegen richting Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch zijn op korte afstand bereikbaar. Hier kunt u prachtig wonen in alle rust en toch op 5 fietsminuten afstand van het levendige centrum van Schijndel en alle (sociale) voorzieningen.

 

KENMERKEN:

* 2 bouwkavels beschikbaar

* Oppervlakte: ca. 1.500 m² per kavel

* Mogelijkheid om extra grond bij te kopen tot 25.000 m²

* Beplantingsplan

* Beide kavels zijn aan de voorzijde ca. 30 meter breed

* Goot- en nokhoogte, 4,5 en 10 meter

* Gelegen in het buitengebied van Schijndel

* Veel privacy en bosrijke omgeving

* €685.000 ,- per kavel

 

Deze kavels bieden de mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning van maximaal 1.000 m³ elk, waarbij de ondergrondse bebouwing niet wordt meegerekend voor de inhoud. Er geldt een maximale goot- en nokhoogte, te weten 4,5 en 10 meter. Bij de woning mag ook een vrijstaand bijgebouw gebouwd worden met een maximale grootte van 150 m2. Het bestemmingsplan is reeds gewijzigd en onherroepelijk. U kunt dus direct een omgevingsvergunning aan vragen voor de bouw van de uw woning. Er geldt een beplanting verplichting, deze stukken zijn aanwezig. Graag gaan wij met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Op het moment staan er nog kassen op de kavels. Deze worden verwijderd.

De Keur is een straat die in het buitengebied is gelegen. Vrijstaande woningen en veel groen zijn typerend voor deze straat. De kavels grenzen aan landbouwpercelen en zijn omzoomd met volwassen groen, wat de kavels extra aantrekkelijk maakt. Het centrum van Schijndel met diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden bereikt u binnen enkele minuten met de auto of fiets. Ook overige voorzieningen zoals onder andere scholen, kinderdagverblijven en sportfaciliteiten zijn op korte afstand bereikbaar. De uitvalswegen richting ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn ook eenvoudig bereikbaar.

 

Kadastrale gegevens

SCHIJNDEL L 339
Oppervlakte 21.275 m²
SCHIJNDEL L 392
Oppervlakte 7.030 m²
Ligging aan rustige weg, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving.