verhuurd

Kromstraat 20c Veldhoven

Een prachtig appartement van circa 150 m2 met een royale bovenwoning, twee slaapkamers, badkamer, zonnig dakterras en parkeermogelijkheid op eigen grond, gelegen aan een gezellige winkelpromenade. Het appartement is nagenoeg instapklaar!

 

 

TRAPOPGANG:

Gedeeltelijk voorzien van vloerbedekking op de trap + houten afwerking. Koord langs de muur. De hal zelf is voorzien van deurmat en verlichting.

 

OVERLOOP / GANG:

Deze is voorzien van een laminaatvloer, schrootjes plafond en wandlampjes.

 

SLAAPKAMER 1:

Slaapkamer 1 is circa 11 m².

Voorzien van laminaatvloer, rolgordijn en plafonnière.

 

SLAAPKAMER 2:

Slaapkamer 2 is circa 22 m².

De vloer is voorzien van linoleum in parketlook, lamellen, rails voor overgordijnen en 3 inbouwspots in een ronde boog.

 

HANG EN LEG KAST:

Voorzien van verlichting middels deurschakeling.

 

SEPARATE PROVISIEKAST:

Deze is voorzien van een Vaillant cv-ketel, 2 opbergplanken, een plafonnière een aansluiting voor wasmachine en droogtrommel en linoleum op de vloer.

 

BADKAMER:

De badkamer is circa 10 m².

Fraaie luxe geheel betegelde badkamer, voorzien van een ligbad met douche combinatie en een spatscherm. Aan de wand bevestigde display voor shampoo en zeep. Wastafel met 5 glazen sierplateaus, kapspiegel met koofverlichting, diverse r.v.s. rekjes totaal 4. Bij het toilet bevindt zich een zeepbakje en een closethouder, 2 chromen handdoekrekken, elektrische ontluchting, designradiator.

 

TERRAS:

Ruim geheel betegelt terras van circa 35m², rubberen buitenmat, bloemenstandaard, afsluitbaar tuinhuisje met gordijnen en buitenverlichting.

 

WOONKAMER/OPENKEUKEN:

De woonkamer is circa 39 m², voorzien van een openhaard met openhaardstel, laminaatvloer, lamellen, muren grof stucwerk. Het plafond is gedeeltelijk voorzien van schrootjes.

De open keuken met kookeiland is voorzien van een tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden. De keukenopstelling is uitgevoerd in eiken, in een L-vorm en voorzien van veel onder en bovenkastjes, dubbele roestvrijstalen spoelbakken, kunststof bovenblad, vaatwasmachine, separate diepvries en koelkast. Het kookeiland is voorzien van elektrisch kooktoestel, afzuigkap, twee oven/magnetron combinaties. Het geheel is ruim van opzet.

 

BIJZONDERHEDEN:

 • De bovenwoning wordt nagenoeg geheel gestoffeerd verhuurd.
 • Huurprijs is exclusief gas, water en elektra.
 • Het betreft hier een leuke bovenwoning op een uitstekende locatie gelegen (winkel promenade).
 • Het gehele appartement is in een lichte kleurstelling afgewerkt.

 

LIJST ROERENDE ZAKEN:

 • hal: deurmat, lamp.

 

 • opgang: gedeeltelijk vloerbedekking op de trap + koord langs de muur.

 

 • overloop 1e verdieping: schrootjesplafond, laminaatvloer, wandlampjes.

 

 • slaapkamer 1: laminaatvloer, rolgordijn, plafonnière.

 

 • Slaapkamer 2: Linoleum, 3 inbouwspots in ronde boog, plafonnière (lamp), lamellen voor de 3 ramen + rails voor overgordijnen.

 

 • Bergkast: 2 planken, lamp middels deurschakeling.

 

 • Bergruimte: Vaillant cv-ketel, 2 opbergplanken, plafonnière (lamp), aansluiting voor wasmachine en droogtrommel + linoleum op de vloer.

 

 • Badkamer: geheel betegelde badkamer, ligbad met spatscherm, aan de wand bevestigde display voor shampoo en zeep, wastafel met 5 glazen sierplateaus, kapspiegel met koofverlichting, diverse r.v.s. rekjes totaal 4 bij het toilet bevindt zich een zeepbakje en een closethouder, 2 chromen handdoekrekken, elektrische ontluchting, designradiator.

 

 • Woonkamer: gedeeltelijk laminaatvloer, 6 inbouwspots, openhaardpartij met spatscherm, openhaardstelhouder met pook, vegertje, tang en blik + houder. Voorzijde van de ramen bevind zich lamellen alsmede een rails voor de losse aanwezige haakgordijnen. Zonneluifel voorkant buitenzijde onderhoud hiervan is voor rekening van de

 

 • Keuken: deurmat, kookeiland, 5 pits elektrisch comfort, afzuigkap, aanrechtblok in L-vorm eiken voorzien van dubbele r.v.s. spoelbakken, indirecte verlichting, koelkast, diepvrieskast, vaatwasser, combimagnetron het geheel is 100 % schoon, 2 rolgordijnen.

 

 • Buiten: ruim geheel betegelt schoon terras met bloemenrek, rubberen buitenmat, afsluitbaar tuinhuisje met gordijnen.

 

 • Totdat er gebouwd wordt op het perceel Kromstraat 16 heeft de huurder recht op een parkeerplaats. Omtrent dit tijdelijk recht heeft de huurder hiervan de vrije parkeerpositie van.