verkocht

Loolaan 41-8 Apeldoorn

Royaal 3 KAMER HOEKAPPARTEMENT op de begane grond met berging in appartementencomplex “de Lindenhove”, gunstig en rustig gelegen aan de zonzijde (zuid/west). Het appartement ligt direct bij de (3) liften en het trappenhuis en kijkt op de zgn. Indische buurt, welke is aangewezen tot beschermd stadsgebied.

Over de locatie:
Het appartement bevindt zich in het hart van Apeldoorn, op loopafstand van het centrum en in de directe nabijheid van schouwburg Orpheus, de Grote Kerk en Paleis het Loo.

Indeling: Entree, hal met bergkast (v.v. wasmachine-aansluiting), half open keuken (2006) v.v. inbouwapparatuur, woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer v.v. toilet, wastafel en grote douche. Het appartement heeft een grote woonkamer (28m²), slaapkamer (22m²). Beiden hebben toegang tot het terras. De andere grote slaapkamer (26m²) met een extra zijraam staat in directe verbinding met de badkamer.

Bijzonderheden:
– Groot hoek appartement
– Gelegen op de begane grond
– Balkon op het zuidwesten/ achterzijde van het complex
– Het complex en de appartementen worden thans gerenoveerd
– Servicekosten appartement + berging: € 608,40 per maand

Over het complex:
Het complex is voorzien van een beveiligde entree, drie liftinstallaties, autogarage en receptie. Parkeren kan gratis op het dek vóór de flat. Op de bovenste (12e) verdieping treft men de recreatiezaal met een bibliotheek en een biljarttafel. Er zijn allerlei initiatieven tot het ondernemen van gezamenlijke activiteiten. Denk aan gymnastieklessen, koffieochtenden, exposities, cursussen en andere evenementen. Verder is aanwezig: kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fitnessruimte, schilderatelier, technische dienst, SRV-wagen (twee keer per week), wasruimte en een herensoos. Het is ook mogelijk tegen een geringe vergoeding een logeerkamer te huren voor familie of vrienden. De servicekosten zijn € 608,40 per maand voor het appartement en berging inclusief individuele kosten voor centrale verwarming en water, de opstalverzekering, huur van de elektr. boiler, glazenwasser, schoonmaak openbare ruimtes, algemeen onderhoud en algemene kosten (o.a. renovatie).
Momenteel vindt er een renovatie plaats van het gehele complex. Door deze renovatie wordt er een nagenoeg energie-neutraal complex gerealiseerd. Een nieuwe en moderne WTW-installatie zorgt voor een gezonder binnenklimaat. Daarnaast worden de bestaande balkons ruimer en voorzien van glazen schuifwanden. Alle ramen worden uitgevoerd in aluminium en triple beglazing (HR+++) en voorzien van zonwering d.m.v. elektrisch bedienbare screens. De toegang tot het vergrote balkon wordt vervangen door een schuifpui.

Bouwjaar: 1973
Woonoppervlak: 95m²
Inhoud: 250m³
Aanvaarding: per direct
Info: niet zelfbewoningsclausule van toepassing.
Extra informatie: Voor de laatste stand van zaken aangaande de renovatie van het complex verwijzen wij u graag naar het bestuur van de ‘Lindenhove’. Zie hiervoor bijvoorbeeld lindenhove.nl.

De verkoper is een belegger en hebben zelf nooit in het appartement gewoond. Hij wenst de volgende clausules in de koopakte:
– Ouderdomsclausule;
– Beding nooit zelf bewoond door verkoper;
– ‘As is, where is’, zoals gebruikelijk bij verkoop van een woning door erfgenamen die er nooit hebben gewoond.

Kijkdagen
De verkopers willen zoveel mogelijk geïnteresseerden de kans geven om de woning en de woonomgeving te ervaren. Daarom zijn er 2 kijkdagen gepland op 28 oktober en 1 november. Bezichtiging is alleen op afspraak.
Aanvaarding in overleg, kan snel.