verkocht

Metsen 15 Retie

OMSCHRIJVING:

RUIME VILLA OP GROOT PERCEEL

Collegiaal in de verkoop met Echo Vastgoed Century 21! Op dit object is inruil van uw huidige woning in Nederland en/of in België mogelijk, mits de prijs daarvan eveneens reëel gesteld wordt.

Volledig gerenoveerde villa met 4 slaapkamers op een perceel van ca.1500m² aan de rand van het centrum in Retie.
Mooie villa omgeven door het groen op een boogscheut van het centrum in Retie. deze villa omvat o.a. inkomhal, ruime leefkamers, volledig ingerichte keuken, wasplaats, kantoor/slaapkamer, vestiaire, douche kamer, gastentoilet, inpandige garage, 3 zeer ruime slaapkamers en badkamer op de verdieping.

Een ruime inkomhal heet u van harte welkom en biedt u toegang naar enerzijds de woonkamer, anderzijds de eerste slaapkamers die thans als kantoor is ingericht. De woonkamer baadt in het daglicht. Van uit elke hoek behoudt u het contact met het buitenleven. De schuifpuien kunnen bij mooi weer kamerbreed open. Zo verlengt u het wonen tot op het terras. de vloeren zijn volledig vernieuwd en geïsoleerd. In de zithoek kijkt u gezellig televisie bij de open haard.
De eetkamer ligt centraal tussen het salon en de keuken. Hier tafelt u gezellig met vrienden of uw familie. De keuken is het hart van het huis en is volledig ingericht. Voldoende kastruimte en daglicht maken het voor elke kok aangenaam vertoeven.
Verder bevinden zich op het gelijkvloers de douchekamer, gastentoilet en de ruime inpandige garage. Ook hier kan een wasruimte voorzien worden.
De verdieping beschikt over een ruime overloop met zicht over de velden. De badkamer werd reeds volledig aangepakt en is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbel wastafel met maatwerk kastjes en toilet.
De overloop is nog voorzien van een inloopkast waar handig extra berging kan georganiseerd worden.

Tuin:
In de volledig afgesloten tuin op het zuid westen kan u heerlijk genieten. Ruim terras en tuinhuis biedt plaats voor fietsen en tuingereedschap.

Bijzonderheden:
– Volledig vernieuwd buitenschrijnwerk
– Vloeren vernieuwd en geïsoleerd
– Kindvriendelijke omgeving
– Electra conform