Odamolenstraat 15 6002BR Weert

TE KOOP TE WEERT AAN DE ODAMOLENSTRAAT 15 EEN HORECA RUIMTE OP UNIEKE LOCATIE GELEGEN IN DIRECTE VERBINDING MET SPORTACCOMMODATIE VAN IN TOTAAL CA. 395 M2 GROOT.

DIRECT RESULTAAT EN DUS RENDAMENT. ZÉÉR HOGE VERWACHTINGEN INZAKE HET NIEUW TE REALISEREN PLAN OP DEZE LOCATIE WAARDOOR DE SPORTACTIVITEITEN RONDOM HET HORECA PAND EEN HOGER LEVEL KRIJGEN EN MEER ECONOMISCHE WAARDE.

NIET ALLEEN SPORTIEF GEZIEN EEN TOPLOCATIE MAAR BIJ DE JUISTE ONDERNEMER ZAKELIJK SUCCES VERZEKERD.

Algemeen:
Het aangebodene betreft een horecaruimte bestaande uit entree met garderobe, gescheiden dames en heren toiletten alsmede een minder valide toilet, keukenvoorziening en een bijeenkomst ruimte van ca. 240 m2 groot. Het object kent een unieke ligging door de schakelbaarheid met de naastgelegen sportaccommodatie. De opstallen zijn gesitueerd op in erfpacht uitgegeven grond lopende tot 01-04-2043.

Bereikbaarheid:
Het object is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten van de rijksweg A2 (Amsterdam – Eindhoven – Maastricht/Heerlen) zijn op steenworp afstand gelegen. Tevens is de regio Venlo via rijksweg N266-N275 goed te bereiken. Het NS-station ligt op ca. 5 minuten rij-afstand.

Vloeroppervlakte:
Het totale object heeft een bruto vloeroppervlak van ca. 395 m2

Parkeren:
Tot het aangebodene behoren geen exclusieve parkeerplaatsen, doch zijn er in de directe omgeving voldoende openbare (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan Weert-Noord en Graswinkel 2010 en kent de enkelbestemming Sport. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Voorzieningen:
Het object wordt ‘as-is’ geleverd en beschikt in ieder geval over de navolgende voorzieningen:
– Linoleum vloerafwerking;
– Baropstelling met inbouw achterwand;
– Systeemplafond met TL-inbouwverlichting en aanvullende sierverlichting;
– Glazen pui met openschuivende deuren;
– Toiletpartij (gescheiden dames en heren alsmede minder valide);
– separate entree t.b.v. ontvangst;
– afzuiging;
– keuken v.v. vaatwasser, fornuis en afzuigkap afgewerkt middels tegelvloer en plafond met TL-verlichting;
– alarm;
– kantoorruimte v.v. vinylvloer, wandoutlets en airco;
– opslagruimte v.v. vloerbedekking.

Koopgegevens:
Kadastraal bekend als gemeente Weert sectie N nummer 4493 en groot 890 m2.
Thans zéér aantrekkelijke koopprijs €275.000,-
Erfpachtcanon: € 22,69 jaarlijks
Volgens de opgave van de Gemeente Weert zou de WOZ waarde €428.000,- bedragen
Notaris: door koper nader te bepalen.
Omzetbelasting: het object kan vrijgesteld van omzetbelasting geleverd worden.

 

INRUIL VAN UW EIGEN ONROEREND GOED BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN MITS DE KOOPPRIJS REËEL GESTELD WORDT.

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.