verhuurd

Pleintjes 255-1 Veldhoven

PLEINTJES 255-1 VELDHOVEN

Verhuurd –  100% goed gelegen kleinschalige winkel/kantoorruimte, voor vele doeleinden geschikt. Unieke ligging in het City Centrum, naast de Jumbo en de Wibra. Parkeren voor de deur en de eerste 2 uur vrij-parkeren.

Bij de juiste ondernemer is zakelijksucces verzekerd.

 

Huurprijs             :        €    1.200,- p.m.

 

Er is een voorschot van € 100,- p.m. in de huur opgenomen voor elektra en water. Bij normaal gebruik is dit voldoende.

Echter heeft de verhuurder het recht éénmaal per jaar een afrekening te vervaardigen ten lasten van de huurder bij hoger verbruik.

 

Waarborgsom     :        3 maanden

 

Aanvaarding       :        Direct

 

 

Globale Indeling:

 

WINKELRUIMTE:

Afmeting circa 40m.

De winkel is voorzien van:

– een laminaatvloer,

– een systeemplafond met Tl-armaturen;

– een alarmsysteem;

– een toilet;

– een kleine keuken met aanrechtblok, onder en bovenkastjes.

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.

 

BIJZONDERE BEPALING:

In alle door Makelaarskantoor Die Twee Hertoghen aangeboden huur-registergoederen is het ten strengste verboden om daar een wietplantage te starten en/of opiumwet te overtreden. Bij constateren en/of vermoeden van dit strafbaar feit zal de directie direct de politie inschakelen. De waarborgsom zal in zijn geheel ten gunste van de verhuurder komen indien bovengenoemd strafbaar feit wordt vastgesteld. Boete en schade zal op de huurder worden verhaald. Mogelijke schade die door derde wordt veroorzaakt, doormiddel van dit strafbaar feit wordt eveneens in rekening gebracht. Mocht u deze niet voldoen zullen alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten op de huurder worden verhaald.

Hoop dat u goede nota neemt van deze bijzondere bepaling.

Indien u dus het registergoed wenst te gebruiken als zijnde wietplantage dan heeft het maken van een bezichtigingsafspraak totaal geen zin.

De directie verblijft onder voorbehoud van alle rechten en weren.