Proveniersstraat 66 A-B Rotterdam

CENTRUM | ca. 260 m² | TWEE APPARTEMENTEN | AUTHENTIEK PAND | PRACHTIGE LIGGING

Bent u op zoek naar een pand met een zee aan mogelijkheden? Zoek dan niet verder! Aan de gezellige Proveniersstraat, direct naast het Centraal Station, staat dit prachtige pand te koop. U kunt het hele pand gaan bewonen, het gebruiken als twee aparte woningen, of werk combineren met wonen. U zegt het maar, en het kan!

Het geheel bestaat uit een tweelaagse benedenwoning/kantoorruimte (66B) van circa 111 vierkante meter en een drielaagse bovenwoning van maar liefst 151 vierkante meter. Het hele object bestaat uit twee appartementsrechten maar wordt in z’n geheel verkocht.

De locatie is top want op een minuut lopen sta je midden op het Centraal Station en daarmee in het centrum van de stad. De straat zelf biedt diverse gezellige horeca zodat je altijd om de hoek lekker kan lunchen of gezellig kan borrelen.

INDELING
Proveniersstraat 66B
Begane grond
De beneden woning heeft jarenlang dienst gedaan als pandhuis maar is nu klaar voor de volgende eigenaar. Via de hoofdentree betreedt u de bel-etage, met daarin de wachtruimte en het loket. Aan de achterzijde vindt u de personeelsruimte, diverse kantoorruimtes en de eenvoudige keuken.

Souterrain
Via de trap bereikt men het souterrain met daarin berg- en kantoorruimte, evenals een echte kluis. Deze is leeg overigens.

Proveniersstraat 66A
Eerste verdieping
Via de eigen voordeur betreedt u de bovenwoning. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote woonkamer die over de gehele diepte is gelegen. De eenvoudige keuken bevindt zich aan de achterzijde. Het eerste balkon is eveneens aan de achterzijde gelegen. Een eerste slaap-/studeerkamer bevindt zich aan de voorzijde. Aan de hal grenst verder nog het eerste toilet.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers, waarvan de grootste aan de voorzijde is gelegen. Ook bevindt zich op deze verdieping een vierde ruimte, goed te gebruiken als kastenkamer of hobbyruimte.

Op deze verdieping bevindt zich verder een eenvoudige badkamer en een apart toilet.

Derde verdieping
Op de bovenste verdieping is nog eens veel ruimte te vinden. Momenteel is het een open ruimte, maar dit is in te delen voor meer kamers of een prettige kantoorruimte.

Het geheel verdient wat liefde en aandacht dus wellicht heeft u uw volgende project gevonden!

BIJZONDERHEDEN:
– Huisnummers gesplitst in 66A en 66B;
– energielabel 66a: F (10-03-2030);
– 66b staat thans geregistreerd als kantoorruimte, maar volgens bestemmingsplan enkelbestemming ‘Wonen’, functieaanduiding kantoor;
– Royaal tussenpand met op de begane grond ruimte voor ondernemen;
– woonoppervlakte 66 A ca. 152 vierkante meter;
– woonoppervlakte 66 B ca. 111 vierkante meter;
– Zonnige achtertuin;
– verwarming en warm water middels CV;
– Ieder huisnummer is voorzien van eigen nutsvoorzieningen;
– Oplevering in overleg.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst worden de volgende aanvullende artikelen opgenomen:
– ouderdomsclausule;
– “as-is” clausule;
– niet-zelfbewoondclausule;
– asbestclausule.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.