verhuurd

Sint Jozefplein 29 Geldrop

Het winkelpand is zowel te koop als te huur.

Koopprijs: € 365.000,- k.k.

Huurprijs: € 2.800,- p/m

Gedeelte vergoeding servicekosten: € 125,- per maand

 

Globale Indeling:

Winkeloppervlakte:  circa 260 m² (circa 11 m x 26 m).

Het betreft hier een goed gelegen winkel/kantoorruimte voor vele doeleinden geschikt met voldoende vrije parkeerruimten en gratis parkeren .

Het geheel is o.a. voorzien van tegelvloer, systeemplafond met TL-verlichting, cv, radiatoren voorzien van thermostaatkranen, uitgebreide meterkast met krachtstroom en aardlekschakelaars, en twee beveiligingsrolluiken.

PANTRY:

Het betreft hier een eenvoudig keukenblok met onder- en bovenkastjes, r.v.s. aanrechtblad met spoelbak.

TOILET:

Gescheiden dames- en herentoilet met voorportaal, gedeeltelijk betegeld en voorzien van wastafels en spiegels.

CV-RUIMTE:

Hier bevind zich een gasgestookte cv-ketel.

ETALAGE MOGELIJKHEID:

Doordat het winkelpand zodanig gebouwd is, dat de buitenmuren voorzien zijn van aluminiumkozijnen met ramen, heeft u optimaal de gelegenheid om uw waren te etaleren.

BIJZONDERHEDEN:

De huurprijs is exclusief gedeelte van de servicekosten. Tussentijdse verhogingen van de maandelijkse VvE-lasten kunnen voor een klein percentage doorberekend worden aan de huurder tijdens de looptijd van de huurovereenkomst. De bewijsstukken hiervan moet verhuurder aan huurder overleggen. De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.

Huurder/koper dient zelf zorg te dragen voor de nodige vergunningen voor het vestigen van het bedrijf op deze locatie. Voorheen is het de laatste jaren een bloemenzaak geweest, dus had het pand een winkelbestemmingskarakter.