Spreeuwendreef 6 Oud-Turnhout

GELIJKVLOERSE FRAAIE VILLA

Grotendeels gelijkvloerse, recent gerenoveerde villa met prachtig aangelegde en omheinde tuin die van volledige privacy geniet op een perceel van ca. 1700m² in residentiele verkaveling “De Lint”.

Deze unieke woning is bosrijk gelegen in het schilderachtige Oud-Turnhout, vlakbij uitgestrekte bossen waar het heerlijk wandelen is en toch maar op een 25 autominuten van zowel Eindhoven (NL) als Antwerpen (BE).

Indeling

Inkomhal op fraai eiken parket met vestiaire en een gastentoilet. Bureauruimte met ingemaakte kasten. Aan de inkomhal grenst ook een slaapkamer met eigen badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. Speels ingedeelde woonkamer met een gezellig zitgedeelte rond de haardpartij. De eetkamer geniet van een panoramisch uitzicht op de mooie tuin en de terrassen. De woonkamer geeft op haar beurt toegang middels de schuiframen tot het zonneterras waar uiteraard elektrische zonneluifels aanwezig zijn waar het heerlijk vertoeven is. De keuken is praktisch van indeling, heeft veel kastenruimte en een onderhoudsvriendelijk hardstenen werkblad. De keuken is volledig uitgerust met kwaliteitstoestellen. Achter de keuken is een halletje waar de wasruimte is voorzien. Vanuit de woonkamer komt u in de hoofdslaapkamer die een “suite” op zichzelf is. Deze kamer is ruim van oppervlakte, heeft een mooi uitzicht op de tuin is voorzien van ingemaakte kasten en geeft uit naar de eigen inloop dressing. Een deur die licht doorlaat geeft toegang tot de aangrenzende badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad.

Aan de ”achterhal”  bevindt zich een toilet en de trap die tot op de bovenverdieping komt. Hier is een bijzonder ruime kamer die kan dienen als slaapkamer, bureau of mogelijk zelfs nog op te splitsen is door haar ruime afmetingen. Deze kamer heeft nog een naastgelegen (berg-)kamer die ook natuurlijke lichtinval heeft. Wat de indeling betreft zijn er hier talloze mogelijkheden.

De garage biedt plaats aan 2 auto’s en heeft een achtergelegen ruime bergplaats waar veel gestockeerd kan worden.

Buitengebeuren

De tuin is werkelijk prachtig aangelegd. Grote terrassen die zowel in als uit de zon genieten van volledige privacy. Geen zin in spontane visite? Met het sluiten van de automatische toegangspoort en de auto in de garage is er geen grotere rust te vinden dan in deze woning. De voorzijde van de tuin is aan weerszijden afgezet (met poortjes) voor de veiligheid voor kinderen en viervoeters wanneer de poort openstaat deze niet de weg op kunnen lopen.

+++Pluspunten+++

  • Volledig omheind
  • Prachtig aangelegde volgroeide tuin met tuinberegening via grondwater
  • Gelijkvloers, levensbestendig wonen
  • Recent grotendeels gerenoveerd
  • Dubbele inpandige garage