Willibrorduslaan 43 Valkenswaard

Willibrorduslaan 43 te Valkenswaard

NABIJ CENTRUM | ca. 260 m² | MULTIFUNCTIONEEL | BEDRIJFSPAND | PRACHTIGE LIGGING

Bent u op zoek naar een pand met een zee aan mogelijkheden? Zoek dan niet verder! Aan de gezellige Willibrorduslaan te Valkenswaard, nabij het centrum, staat dit prachtige pand te huur. Met recht spreekt met hier van een perfect gelegen pand nabij het centrum van Valkenswaard. Het gehuurde heeft een zeer representatieve uitstraling, absoluut instap-klaar. Het pand is thans in gebruik als dagopvang / medische zorg, maar uitermate geschikt voor o.a. fysiotherapeut, tandarts, schoonheidssalon, of kapsalon.

De branche-omschrijving is in deze documentatie mogelijk te beperkt omdat het gehuurde tal van mogelijkheden biedt, en u als ondernemer nagenoeg geen enkele instapkosten heeft omdat het gehuurde hoogwaardig is afgewerkt, waardoor zakelijk succes verzekerd is.

Het pand heeft vele bijzondere kenmerken en is recentelijk geheel gerenoveerd, en voldoet hiermee aan alle denkbare mogelijkheden. Enkel een bezichtiging kan u de juiste indruk geven. Er is voldoende vrije parkeerruimte voor de deur. Er is een achterom welke middels vrachtverkeer bereikbaar is.

Het geheel bestaat uit een gelijkvloerse ruimte voorzien van geïsoleerde, afgewerkte PVC-vloer met houtlook en heeft de volgende kenmerken;

  • Een nieuw stalen voorkozijn met dubbel glas
  • Minder valide toegang middels drempelbescherming voor rolstoel
  • Separaat geheel betegeld toilet, ruim van opzet middels urinoir, invalidetoilet en wastafel
  • Meterkast welke een 3-faseaansluiting heeft, dus krachtstroom
  • Separate Cv-combiketel HR
  • Nagenoeg de gehele ruimte bevat klimaatplafond voor zowel koude als warme lucht
  • Meerdere inbouwspots, noodverlichting, licht armaturen
  • De toegangsdeur is voorzien van een dubbele deur met ruim tochtportaal en alarm

Open keuken
Er is thans een open keuken met RVS-inbouwapparatuur. Echter wordt deze apparatuur verwijderd en met de huurder besproken, waar hier een keukenblok op kosten van de verhuurder geplaatst wordt. De huidige keuken in deze documentatie blijft niet in het gehuurde aanwezig.

Separate kantoorruimte
Het gebouw is voorzien van een separate kantoorruimte welke goed geïsoleerd is en welke middels raampartij, voorzien van luxaflex, toezicht biedt naar het winkelgedeelte. Alsmede is de achtergevel (buitengevel) voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met dubbel glas waardoor er ook daglicht naar binnen valt. De afmeting van deze separate kantoorruimte is ca 40 m². Een zeer ideale, rustige werkplek welke eveneens sfeervol te noemen is.

Kelder
Via een toegangsdeur waarin een draaibare opbergkast is vervaardigd, komt de aparte opbergruimte waarin zich een warm waterboiler bevindt. Vanuit daar kan men via een trap naar een begaanbare kelder op stahoogte.

Magazijn
Aan de achterzijde bevindt zich een elektrisch bedienbare stalen roldeur welke toegang biedt naar het magazijn, waar eveneens de PVC-vloer doorloopt en de stucwanden afgewerkt zijn met opbergplanken. Alsmede bevindt zich aan de achterzijde een stalen deur welke uitkomt in een gang, vanwaar eveneens het magazijn te bereiken is, alsmede de winkelruimte.

 

Aanvaarding:     in overleg

Waarborgsom:   3 maanden vereist

Huurprijs:         € 2.500,-

Geen overnamekosten vanuit de vorige huurder.

 

 

DISCLAIMER
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.