Groenstraat 16D Prinsenbeek

GROENSTRAAT 16D PRINSENBEEK

 

Te koop degelijk gebouwd nagenoeg onderhoudsvrij beleggingspand.

Met solide huurder (Kruidvat). Al jarenlang een succesvolle formule en zeker op dit markante punt met voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving.

 

Het betreft hier een appartementsrecht, waarvan de servicekosten op dit moment bedragen € 1.504,- op jaarbasis.

 

De huurovereenkomst dateert al uit 1990 en is thans verlengt tot 30 april 2025.

De huidige huur bedraagt € 27.849,60 p.j. excl. B.T.W.

 

Koopprijs                     :        €    410.000,= k.k.

 

Oppervlakte                 :        1 are en 95 c.a.

 

KORTOM EEN WAARDEVASTE BELEGGING MET GOED RENDEMENT VOOR NU EN IN DE TOEKOMST.

 

Globale Indeling:

 

Appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een winkelunit en alle verdere toe- en aanbehoren en erf, plaatselijk bekend Groenstraat 16-D.

De winkelunit is gelegen op de begane grondvloer en heeft een oppervlak van circa 195 m² BVO en heeft een frontbreedte van ca. 10 meter.

 

 

Onlangs heeft de huurder A.S. Watson (Property Continental Europe) B.V. (Kruidvat) de huurovereenkomst verlengd de huurovereenkomst loopt derhalve in ieder geval door tot en met 30 april 2025.
De huurprijs bedraagt thans € 27.849,60 excl. B.T.W. op jaarbasis.
De servicekosten komen voor rekening van de verhuurder en zijn circa € 1.504,- op jaarbasis.
Een waarborgsom/bankgarantie is niet van toepassing.

 

VOORZIENINGEN:
De winkelunit wordt verwarmd middels een cv installatie met radiatoren en een luchtverwarmingsinstallatie met airco. De winkelunit is tevens voorzien van een tegelvloer, systeemplafond met verlichtingsarmaturen en een toilet en pantry in de inpandige magazijnruimte.

BOUWAARD:
Bouwjaar 1990, traditioneel gemetseld en voorzien van houten kozijnen met dubbelglas.

 

BESTEMMING:
De bestemming is: “Centrumdoeleinden” bestemd voor woningen, detailhandel, horeca voorzieningen en dienstverlenende voorzieningen.

  • Het object betreft een appartementsrecht. VvE Groenstraat 16 – 20.

Volgens opgave van de administrateur van de vereniging bedraagt de maandelijkse bijdrage € 122,36.

Het totale reservefonds bedroeg per 1 januari 2020 € 31.849,34.

  • Verkoper beschikt over een energieprestatiecertificaat A 0,97.
  • Koper dient zich zelf er van te vergewissen dat het registergoed (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het registergoed (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het registergoed, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het registergoed (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

 

 

LOCATIE:
Gelegen in de Groenstraat van de dorpskern van Prinsenbeek.

In deze straat zijn naast Kruidvat nog een Lidl, modezaken, een reisbureau, een fraaie kapsalon, een bakker, etc. aanwezig.

Gelegen in de Gemeente Breda.

Prinsenbeek ligt nabij de A16 en heeft een regionale winkelfunctie ten aanzien van Prinsenbeek, Haagse Beemden, Etten-Leur, Breda en overige omliggende plaatsen.

BEREIKBAARHEID:
Het object is goed bereikbaar vanaf de A16. Het NS-station Breda/Prinsenbeek is tevens binnen enkele minuten auto minuten bereikbaar. Er is een bushalte op minder dan 500 m.

MILIEU:
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geenasbestinventarisatie uit laten voeren. Gezien het bouwjaar van het verkochte is niet uit te sluiten dat er mogelijk wel asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

 

 

INRUIL VAN UW EIGEN ONROEREND GOED BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN MITS DE KOOPPRIJS REËEL GESTELD WORDT.

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.