Willibrorduslaan 21-33 Valkenswaard

PER DIRECT TE HUUR!

Multifunctioneel bedrijfspand met supermarktvergunning, op strategisch punt gelegen met voldoende parkeerplaatsen. Voorheen zat hier de Jumbo gevestigd. Indelingen en aanpassingen zijn bespreekbaar. Thans bestaat de mogelijkheid om kleinere units te huren.

Buiten het feit dat hier een supermarktvergunning op zit, is het pand uiteraard voor meerdere doeleinden geschikt zoals een showroom, fitnesscentrum, maar ook zeker als een combinatie met een versmarkt, zodat meerdere ondernemers in één en hetzelfde pand zich kunnen vestigen, met o.a. een kleine supermarkt en/of een combinatie met meerdere ondernemers door bijvoorbeeld groenteman, bloemenzaak, delicatessenzaak met wijnen, kaas, enz, poelier of slagerij. Kortom, een scala aan mogelijkheden waarbij de juiste ondernemer(s) op deze locatie zakelijk succes verzekerd is.

Bent u op zoek naar een ideale verkoopruimte? Neem gerust vrijblijvend contact op en wij bespreken met u de mogelijkheden voor een succesvolle formule.

 

Locatie
De ligging in de wijk ten noorden van het centrum aan de Willibrorduslaan is uitstekend bereikbaar via de Waalreseweg en Geenhovensedreef. Deze winkelruimte heeft de bestemming detailhandel en supermarkt. Direct naast het Jumbo filiaal is de winkel van Trekpleister gesitueerd. Pal voor het object is gratis parkeergelegenheid voor de consument. De gemeente Valkenswaard telt circa 35.000 inwoners. Het verzorgingsgebied is echter vele malen groter.

Object
De ruimte is circa 1.800 m² bvo groot, heeft een L-vorm en beschikt over een zeer breed front zodat de attentiewaarde enorm is. De bevoorrading vindt plaats via de Dr. Dagevosstraat, waar de laad- en losdeur van de winkel is gesitueerd. De plattegrondtekening is in de brochure toegevoegd. De winkel is tevens ook te huur in kleinere units.

Opleveringsniveau
Onderhavige winkelruimte wordt in principe casco verhuurd, maar wordt in huidige staat leeg en bezemschoon opgeleverd.

Parkeren
Direct voor de winkelruimte aan de Willibrorduslaan en Dr. Dagevosstraat zijn in totaal ruim 50 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

 

Kortom, bij de juiste onderneming zakelijk succes verzekerd. Tevens zit op dit object een vergunning voor het vestigen van een supermarkt.

Alleen een bezichtiging kan u de juiste indruk geven van dit geheel.

 

OVERDRACHT

Huurprijs: op aanvraag

Status: beschikbaar

Aanvaarding: in overleg

BOUW

Hoofdbestemming: winkelruimte

WINKELRUIMTE

Detailhandel: ja

Showroom: ja

Oppervlakte: 1.800 m²
In units vanaf: 1.800 m²
Verkoopvloer oppervlakte: 1.800 m²

BUITENRUIMTE

Ligging: in woonwijk